-

Fybromyalgie, kouwelijkheid, spierpijn en vermoeidheid verminderd

Fybromyalgie, kouwelijkheid, spierpijn, coeliaki en vermoeidheid hebben nog steeds grip op Ali Lensink. Maar het gaat dankzij NAET en chiropraxie al een stuk beter. Haar dieet is 'enorm' uitgebreid van niets meer kunnen eten tot een zeer beperkend dieet.Symptomen : fybromialgie-klachten en steeds meer allergieen, moe, kouwelijk, spierpijn, coeliaki
Behandeld op : Martha Rutgers
Therapeut : Natuurgeneeskundig therapeut, praktijk Martha Rutgers, Holten/Almelo
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques en Chiropraxie


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al jarenlang heb ik klachten waaronder fybromyalgie-klachten en steeds meer allergieen. Hierdoor kon ik bijna niets meer eten en viel ik steeds meer af. In 2004 is er via een dunnedarmbiopsie coeliakie vastgesteld en hiervoor gebruik ik een glutenvrij-dieet. Na jaren van alles te hebben geprobeerd ben ik via een buurvrouw en een krantenartikel in aanraking gekomen met de NAET-therapie.

Ik ben behandeld door Martha Rutgers. Zij is begonnen met de hele basis te behandelen met goed resultaat. Daarnaast ook nog veel afzonderlijke voedingsmiddelen. Tenslotte heb ik van elke dag een verzamelpot gemaakt en dit is ook behandeld. Met als resultaat dat ik weer een afwisseld menu heb voor de hele week met voldoende variatie en de verschillende benodigde voedingsstoffen. Ik blijf nu zonder moeite op gewicht. Hierbij zijn de andere klachten ook verminderd.

Martha is bereid binnen de NAET-therapie net zo lang zoeken totdat ze een goede oplossing voor je heeft gevonden. De aanhouder wint in dit geval.

Verminderd wil niet zeggen dat de klachten weg zijn. Voorheen kon ik totaal geen eten meer verdragen. Overal reageerde ik op. Dankzij Martha Rutgers kan ik nu weer eten, al is mijn dieet nog steeds zeer beperkt.

Ik ben iemand die allerlei geneeswijzen uitprobeert. Dus momenteel ben ik gestopt bij Martha en probeer ik chiropraxie. Volgens de chiropractor heb ik een verkromming van mijn wervelkolom. Hierdoor raken mijn zenuwbanen bekneld. Na 4 maanden chiropraxie heb ik nu minder spierklachten en kan ik nu een aantal kilometers lopen i.p.v. een paar honderd meter met moeite. Ook is door de chiropraxie mijn kouwelijkheid afgenomen.

Ik ben nu minder kouwelijk, al draag ik nog steeds een kledinglaag meer dan de mensen om me heen.

Ik ben nu minder vermoeid en slaap overdag nog maar 1 keer.

{kunena_discuss:276}