-

Aids/HIV, ADD, ADHD en Autisme succesvol behandeld met NAET

NAET Kliniek India, Zuster Naina met kindZuster Naina is een NAET therapeut in Bangalore en heeft geweldige resultaten bereikt met de NAET behandeling van ADD, ADHD, autisme en HIV positieve kinderen.

Dr. med. Zuster Naina is een arts, psycholoog en hoofd van de SND Orde in Bangalore, India. Sinds 2003 werkt ze met veel plezier en succes met de NAET methode. Naast haar successen op het gebied van de behandeling van autistische kinderen, heeft ze ook met succes HIV positieve wees-kinderen behandeld met NAET. Het overgrote deel van deze kinderen is inmiddels volgens bloedtesten HIV negatief, in goede gezondheid en geadopteerd. De Orde heeft inmiddels een gebouw gekocht waarin een NAET Centrum wordt gevestigd.

 

 

waarschuwing-belanghebbende-partij-2

Dit is een verhaal 'van eigen NAET-bodem'. Strikt genomen is dit verhaal niet neutraal, dus minder betrouwbaar. Allergie-weg.nl vertrouwt dit verhaal blindelings, vandaar publicatie.

Voor u als bezoeker van deze website is het wellicht verbazingwekkend dat met een alternatieve geneeswijze zulke behandelingsresultaten kunnen worden geboekt. Voor mij als ervaren expatiënt: ik kijk hier niet van op.

Dat allergieën heel vaak een grote rol spelen bij aandoeningen als ADD, ADHD en autisme wordt door regulier onderzoek duidelijk bevestigd. Logisch dus dat een geneeswijze die effectief is tegen allergieën, ook effectief moet zijn tegen allergie-gerelateerde vormen van ADD, ADHD en autisme.

Stop-Aids-Now-NAET

Als alternatieve geneeswijze moet je sterk in je schoenen staan om te durven beweren dat je effectief bent tegen AIDS.

 

Download deze editorial "The Effect of NAET® on Human Immunodeficiency Virus" van D. S. Nambudripad, M.D., Ph.D., D.C., L.Ac.

Aids is een auto-immuunziekte waarbij een virus het immuunsysteem flink heeft ontregeld. Dat leidt tot  een veelvoud van stofwisselingsstoornissen;

  • verkeerde reacties van het lichaam op virussen en andere ziekteverwekkers
  • verkeerde reacties op stoffen (allergieën)
  • verkeerde reactie op lichaamseigen stoffen (autoimmuunziekte)

Je zou al deze reacties kunnen zien als stofwisselingsstoornissen. NAET normaliseert de stofwisseling, normaliseert de reactie van het lichaam op ziekteverwekkers, allergenen en lichaamseigen stoffen. Logisch dus dat NAET ook effectief moet zijn tegen aids.

Heel fijn om te lezen dat dit wordt bevestigd door het werk van arts / psycholoog 'zuster Naina' in Bangalore India.

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.