-

PDS: ondraaglijke buikpijn, obstipatie en diarree opgelost

ondraaglijke-buikpijn-pdsPDS (prikkelbaar darm syndroom), zo luidde de diagnose van het ziekenhuis. Sanne had last van ondraaglijke buikpijn en kon hierdoor soms zelfs niet eens meer lopen. Het advies van de artsen luidde "leer er maar mee leven". Tegen spastische darmen zijn geen medicijnen beschikbaar, dus het reguliere circuit staat nagenoeg machteloos. Alternatieve geneeswijzen vormden Sannes laatste strohalm...Symptomen : constant pijn in de buik, obstipatie en diarree
Behandeld op : vaccinaties, suiker, mineralen, calcium, zout, vitamine A, vitamine E, kip, varkensvlees, kruiden/specerijen, wit brooddeeg, chemicaliën, sambal
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination TechniquesEspavo-remedies
Voorheen gebruikte medicijnen: Malvicolon Aantal behandelingen: 20


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diagnose PDS: prikkelbaar darm syndroom

Ik ben een vrouw van 25. Sinds april 2009 tot enkele maanden geleden, had ik bijna constant pijn in de buik, verstopping en diarree. De pijn was ondraaglijk. Op een gegeven ogenblik kon ik niet meer lopen van de pijn. Ik liep letterlijk en figuurlijk op mijn tenen van de pijn en kon toen dus ook niet werken. Het eten van kip, varkensvlees, witmeel produkten, specerijen, zuivelprodukten en koolzuurhoudende drankjes verergeren de pijn. Tijdens de menstruatie-periode was het nog erger.

Movicolon laxeermiddel

De werkzame stoffen in Movicolon zijn macrogol en elektrolyten.


Macrogol met elektrolyten heeft een laxerende werking.

Het is te gebruiken bij verstopping, of om het laatste deel van de darm leeg te maken voor een darmonderzoek of darmoperatie.

Bron: www.apotheek.nl

Ik heb diverse onderzoeken gehad. De huisarts heeft me doorgestuurd naar het ziekenhuis naar verschillende afdelingen waaronder een MDL-arts (Maag-Darm-Lever-arts) en de afdeling geneacologie, maar ook daar konden zij haar niet helpen. Er werd de diagnose PDS (prikkelbaar darm syndroom) gesteld en met de mededeling: "leer er maar mee leven" ging ik weer naar huis. Oh ja, Movicolon kreeg ik als medicijn, maar dat medicijn hielp mij niets.

Van lieverlee ging ik op internet op zoek naar oplossingen. Zo kwam ik via een forum (was het Allergieplein.nl???) achter het bestaan van de geneeswijze NAET. Dat ben ik dus gaan proberen en zo kwam ik terecht bij Claudia Lanting-Lehn in Haarlem.

Claudia heeft mij via de geneeswijzen NAET en ESPAVO onderzocht en behandeld voor de volgende stoffen:

 • vaccinaties,
 • suiker,
 • mineralen,
 • calcium,
 • zout,
 • vitamine A,
 • vitamine E,
 • kip,
 • varkensvlees,
 • kruiden/specerijen,
 • wit brooddeeg,
 • chemicaliën,
 • sambal.

ik ben in totaal 20 keer behandeld en ben nu nagenoeg volledig klachtenvrij. Geen buikpijn, normale ontlasting en alles kunnen eten en drinken. Alleen bij stress krijg ik nog wel eens last van buikpijn.

Mensen met Prikkelbare Darm Syndroom staan in het reguliere circuit vaak met de rug tegen de muur. Echte medicijnen tegen spastische darmen zijn er niet, hooguit laxeermiddelen tegen de verstopping. Mijn verhaal toont voor mij aan dat wanneer de artsen zeggen "leer er maar mee leven", je hier niet bij neer hoeft te leggen.

Mijn ervaring deel ik graag met de mensen die nu tobben met buikpijn: ik wens jullie veel kracht, wijsheid en beterschap.

Sanne

{kunena_discuss:267}