-

Baby Tycho eczeem en veel spugen

Baby Tycho spuugt al vanaf dag 1 en heeft exceemuitslag op zijn beentjes. Hij reageert ook heel sterk op het voedsel wat ik neem. Na 3 behandelingen op ei en calcium is het over!

 

Symptomen : eczeem (exceemuitslag op zijn beentjes) en veel spugen
Behandeld op : ei en calcium
Therapeut : Anneke van den Belt in Westzaan
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 3


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betreft mijn zoontje Tycho van 1 jaar.

Tycho spuugt al eigenlijk vanaf dag 1 en heeft exceemuitslag op zijn beentjes. Hij reageert ook heel sterk op het voedsel wat ik neem en zo zijn wij gaan testen wat hij wel en niet kon verdragen. Uiteindelijk bleeft er zo weing over, geen ei, melkproducten, chocolade, noten etc.

Mede door zijn allergie ben ik nog steeds borstvoeding aan het geven, zodat ik zeker weet dat hij de nodige vitaminen en mineralen binnen krijgt. In februari heeft hij 12 dagen achtereen diaree gehad. Volgens de huisarts een virus en bij nader onderzoek in het ziekenhuis ook niets aantoonbaars kunnen vinden. Wat nu?! Mijn gevoel was toch allergie, maar kreeg bij de huisarts geen gehoor.

Na het lezen van het boek Natuurlijk Opvoeden, waarin een hoofdstuk is gewijd aan allergie en de diverse alternatieve behandelmethodes ben ik gaan zoeken op google en terecht gekomen bij Anneke van den Belt uit Westzaan. Zij behandelt oa de NAET methode. Ongelofelijk wat een reactie we hadden bij de tests, met name bij ei. Aangezien we via mij de test uitvoerden, dit omdat Tycho nog te klein is, kon ik precies voelen hoe hij zich voelde. Je zag Tycho met de dag opknappen en voorzichtig aan zijn we producten gaan eten met ei en daarna zuivelproducten.

In zo'n korte tijd, na drie behandelingen, is er een resultaat bereikt die ik alleen maar had durven dromen. Tycho geniet van het eten, heeft een lekkere gezonde kleur, is eczeem vrij en bovenal het spugen is verleden tijd.

 

Allergie-weg.nl: voordat met deze getuigenis valse hoop wordt gewekt... Het is uitzonderlijk dat eczeem en spugen al verdwijnt na 3 behandelingen.

{kunena_discuss:102}