-

Reza verlost van blaasontstekingen

Reza (4 jaar): antibiotica hielp niet en er was niets bijzonders te vinden. Eerst had ze maandelijks blaasontstekigen, later bijna wekelijks.

 

Symptomen : elke maand blaasontsteking
Behandeld op :

ei, calcium, vitamine c, vitamine b2 en katoen
Therapeut : Anneke van den Belt in Westzaan
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste lezer

Ook onze dochter Reza (4 jaar) heeft het afgelopen jaar iedere maand een blaasontsteking gehad, en de laatste paar maanden wel 3 of 4. En na een aantal onderzoeken en antibiotica kuren, was er niets bijzonders te vinden.

Dus toen we op de site van allergie-weg het verhaal van Linda lazen, hebben we meteen een afspraak gemaakt met Anneke van den Belt (NAET therapeut).

Na een aantal testen kwamen er een aantal reacties te voorschijn namelijk: ei, calcium, vitamine c, vitamine b2 en katoen. Nu een week of 8 verder en de behandeling is inmiddels afgerond. Zijn we al 6 weken zonder ontsteking (dat is voor ons al een wonder). Ook tijdens de behandeling waren er al enige ontwikkelingen.

Reza begon beter te drinken en te eten (normaal moesten we altijd zeuren: "drink je drinken eens op" en nu vraagt ze zelf om drinken). Ook is ze zelf wat meer ontspannen, en begint ze weer lekker te giechelen.

Of het allemaal weg blijft weten we nog niet. We willen Anneke van den Belt alvast bedanken voor de goede zorgen. En we houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Monique Jonker

{kunena_discuss:317}