-

Wrat uitgeschakeld via energetische geneeswijze, dus zonder medicijnen of stikstof.

Frederique wrat sBevrijd van gemene wrat: Frederique, onze kleine meid had last van een gemene likdoorn. Deze wrat zat precies onder de nagel van haar dikke teen. En elke keer dat ze haar teen stootte gilde ze het uit.

 

Symptomen : doorn-wrat op teen
Behandeld op : milt (eigen miltenergie werd niet goed verdragen)
Therapeut : Inge Hagemans, Praktijk Apeldoorn Therapie: NAET   Aantal behandelingen: 1


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze Frederique had last van een wrat, precies op het puntje van haar dikke teen. dus elke keer als ze haar voet ergens tegenaan stootte, schreeuwde ze het uit: 'MAMMAAAAA'. Dus ik denk, neem Frederique maar een keertje mee naar Inge. Test, test, aha, ze moet behandeld worden op 'milt'. Inge legde uit: de milt speelt een belangrijke rol bij het bestrijden van wratten, dus als je miltenergie niet goed stroomt, hebben wratjes meer kans.

Frederique is dus behandeld op 'milt', de milt is beter gaan functioneren en 3 weken later is niets meer te zien van haar wratje. De foto is helaas niet erg scherp, maar de bruine verkleuring waar de pijl naar wijst, dat was de likdoorn.

Wratten, Humane papilloma-virus, Frederique had waarschijnlijk een zogenaamde voetwrat (of verruca plantaris). Voetwratten verdwijnen minder vaak spontaan. Dan is er nog onderscheid tussen de doornwrat en mozaïekwrat. Doornwratten zijn nog pijnlijker dan mozaïekwratten, we vermoeden dat Frederique een doornwrat had, want ze gilde het elke keer uit als ze haar teen stootte.

Een tijd geleden is Frederique ook behandeld met NAET. Dat verhaal staat hier!

Lenard Verheijden


Allergie-weg.nl: Frederique is onze dochter. Het zou ons hebben verbaasd als het Inge niet zou lukken Frederique te verlossen van de wrat. Maar de trefzekerheid van de spiertest (diagnose-middel) en van de therapie bewees zich andermaal. Het hoeft trouwens niet altijd aan de milt te liggen als je wratten hebt. De oorzaak had ook iets heel anders kunnen zijn. Verder illustreert dit verhaal de effectiviteit van NAET ten aanzien van pathogenen (ziekteverwekkers als virussen, parasieten, bacterieën, bacillen enz).

{kunena_discuss:134}