-

Rene verlost van eczeem, psoriasis en hooikoorts

Rene 10 jaar, had als baby al koemelkallergie en eczeem. Later ontwikkelde hij hooikoorts en psoriasis.

 

Symptomen :

koemelkallergie, eczeem, hooikoorts, psoriasis (niet gediagnostiseerd)

Behandeld op :

koemelk, vaccinaties, examen-stress

Therapeut :

Arri Blom te Spijkenisse

Therapieën: :

NAET

Voorheen gebruikte medicijnen: pro-biotica Aantal behandelingen: ???


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn jongste zoon had toen hij een baby was koemelkallergie en had last van eczeem. We hebben toen pro-biotica gebruikt en het probleem was opgelost.

Toen hij een jaar of 10- 11 was kreeg hij last van hooikoorts en een soort eczeemplekken op zijn benen. De plekken op zijn huid vond hij erg vervelend en hij wilde er graag van af.

De hooikoorts vond hij ook lastig. De hooikoorts is in eerste instantie behandelt door een klassiek homeopaat. Deze behandeling hielp wel maar we moesten elk jaar voordat de klachten begonnen een nieuw pilletje halen. Aan onze huisarts hadden we niet veel, we hebben hem links laten liggen en zelf wat geprobeerd met zeezout baden ed.

Later bedacht ik me dat die plekken er anders uitzagen dan de plekken die hij als baby had gehad. Omdat in de familie van mijn man psoriasis voor komt ben ik op internet gaan zoeken, het leek inderdaad meer op psoriasis. We hebben niet veel gedokterd, kort nadat de psoriasis klachten ontstonden ontdekten we NAET.

Via het prikbord van de alternatieve geneeswijzen ben ik dank zij www.allergie-weg.nl met NAET in aanraking gekomen. Mijn zoon is bij Carin le Pair behandeld. Carin heeft veel ervaring en is een leuke spontane vrouw die een puber goed op zijn gemak kan stellen. Alleen een balans op de vaccinaties was genoeg om de psoriasis te laten verdwijnen.

Na de basisstoffen heeft ze ook zijn hooikoorts behandelt. De hooikoorts is nog wel een keer in mindere mate terug gekomen maar toen kon ik hem zelf behandelen. Inmiddels is hij hooikoorts vrij en we hoeven er niets meer aan te doen, geen jaarlijks pilletjes meer ed.

Ik vond het heel bijzonder dat Carin binnen een uur kon vertellen waar hij allergisch voor was. Verder was de behandeling erg kindvriendelijk. Ik was zo onder de indruk van de mogelijkheden van de behandeling dat ik bij Carin de Touch For Health modules ben gaan volgen en later ook de NAET opleiding en nog meer.

Mijn zoon heb ik later nog een paar keer behandelt toen hij voor zijn eindexamen zat. Hij had last van examenstress, na een paar stressbehandelingen en wat ‘weetjes’ voor in de klas heeft hij zijn examen gehaald. Inmiddels zit hij lekker in zijn vel en staat hij stevig in de wereld. Als klein kind was hij zeer meegaand en eigenlijk ‘te’ gemakkelijk in de omgang. Door de behandelingen is hij duidelijker aan gaan geven wat hij zelf wil, maar niet op een negatieve manier.

belanghebbende_partij

waarschuwing-belanghebbende-partij-2
Arri Blom

Arri Blom te Spijkenisse heeft inmiddels de nodige opleidingen gevolgd en is nu zelf therapeute.