-

Linde effectief behandeld tegen angsten (spacecake) en rode uitslag gezicht, kattenallergie

Linde: vanwege rode uitslag in het gezicht bezocht zij een NAET-therapeute. Er werden allergieën gevonden waarvan Linde niet eens wist dat zij ze had. Angst om ziek te worden door vaccinaties en angst als gevolg van spacecake werden ook effectief behandeld. Linde ging ook naar Lo van Beers, EFT-coach, vanwege een kattenallergie.Symptomen : rode uitslag gezicht, angst ziek te worden van vaccinaties, angst na spacecake
Therapeut : Natuurgeneeskundige praktijk Joan Berendsen te Amsterdam
EFT-coach Lo van Beers www.eigenwaardecounselling.nl
Therapieën: : NAET, EFT, NLP


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

juli 2008:
De eerste keer vond ik het nogal spannend om naar Joan te gaan. Ik was niet bekend met NAET. Maar Joan straalde een soort rust uit waar ik zelf ook kalm van werd, dus voelde ik me al snel op mijn gemak. Mijn directe reden om naar Joan te gaan was een rode uitslag op mijn gezicht. Deze was al snel weg, maar ik besloot om maar gelijk al mijn allergiëen te behandelen - waarvan ik overigens niet wist dat ik ze had. Dit gebeurde allemaal op de NAET manier, waarbij je 25 uur of langer niet in aanraking mag komen met het desbetreffende product waar je allergisch/gevoelig voor bent.

Verder heb ik nog allerlei andere methoden gebruikt om van angsten af te komen. Hierbij ging het om de angst ziek te worden van vaccinaties die ik moest halen voor een rondtrekreis door Indonesië, maar ook om wat dieper liggende angsten zoals de angst die ik voelde na een nare spacecake-ervaring. De angsten zijn geheel verdwenen. Ook zijn we dieper ingegaan op mijn emoties en heeft Joan me oefeningen meegegeven die ik kan doen om me prettiger over mezelf te voelen. Ik kijk op een fijne manier terug op de uren die ik bij Joan gespendeerd heb en ben blij dat ik dit gedaan heb.

november 2009
Onlangs ben ik ook behandeld voor een kattenallergie (kriebel in mijn keel, tranende ogen, lekkende neus en in het ergste geval moeite met ademhalen). Dit was bij EFT-coach Lo van Beers. Zij behandelde mij door middel van EFT en NLP. Dit heeft erg geholpen! De allergie is nu weg!