-

Tjitske en dochter Tamara verlost van allergieën

Cab-paardrijden-jockeyTjiske: jeuk op hoofd na paardrijden door cab.
Tjitskes dochter Tamara: ruwe droge huid in de knieholtes, aan de binnenkant van de ellebogen en op de rug en op de buik.


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tjiske: jeuk op hoofd na paardrijden door cab.

Symptomen : allergisch te zijn voor het materiaal van de binnenkant van mijn cab
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn uit Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
 Aantal behandelingen: 6

Tjitske: 6 behandelingen

Een aantal jaar geleden heb ik een hele leuke hobby ontdekt: paardrijden. Na een tijdje begon ik jeuk op mijn hoofd te krijgen na het rijden. Iemand op de manege vertelde mij over NAET en ik dacht: misschien ben ik wel allergisch. En inderdaad: ik bleek allergisch te zijn voor het materiaal van de binnenkant van mijn cab!

Ik ben nu behandeld en nu gaat het heel erg goed. Ik geniet van het paardrijden zonder die lastige kriebel op mijn hoofd.

Tjiske, 35 uit Haarlem, moeder van Tamara
Tjiske is behandeld door Claudia Lanting-Lehn uit Haarlem


Tjitskes dochter Tamara: ruwe droge huid in de knieholtes, aan de binnenkant van de ellebogen en op de rug en op de buik.

Symptomen : ruwe droge huid, vooral in de knieholtes, aan de binnenkant van de ellebogen en op de rug en op de buik, allergisch voor koemelk en zuivel
Behandeld op : o.a. koemelk en zuivel
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn uit Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, TAT (Transformerende Allergie Technieken)
 Aantal behandelingen: 14


Mijn dochtertje Tamara (6) heeft al heel lang een ruwe droge huid. Vooral in de knieholtes, aan de binnenkant van de ellebogen en op de rug en op de buik. Via een vriendin van mij hoorde ik van NAET. Tamara bleek allergisch te zijn voor koemelk en zuivel.

Na een aantal behandelingen gaat het nu veel beter met haar. Haar huid is nu weer lekker zacht en glad. Heel af en toe heeft zij nog een klein droog plekje en als het nodig is, gaan we gewoon weer door met de NAET-behandelingen. Tamara is via mij behandeld omdat zij nog klein is en dat ging heel goed. Het is een heel kindvriendelijke therapie.

Tamara is behandeld door Claudia Lanting-Lehn uit Haarlem
14 behandelingen