-

Bart minder angstig, meer ontspannen, minder buikpijn en diarree

Bart kwam dankzij EFT en NAET uit zijn negatieve en angstige spiraal. Bart is nu minder angstig en meer ontspannen, en heeft minder last van minder buikpijn en diarree.Symptomen : spastische darmen: buikpijn en diarree + angstig / gespannen
Behandeld op : allergieën (fysieke overgevoeligheden) en emotionele overgevoeligheden
Therapeut : John Vets Therapie: EFT en NAET

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(België Antwerpen)

Dag Lenard, van mij mag je mijn verhaal publiceren.

Ik ben in therapie in Antwerpen bij therapeut John Vets reeds 6 maand. Al mijn allergieën zijn behandeld maar emotioneel is er nog werk aan de winkel. Ben wel al verbeterd minder angstig, meer ontspannen en moet zo om de maand 1 à 2 pilletjes tegen diarree nemen. Het heeft mij zeker uit een negatieve en angstige spiraal gehaald.

Ik zal mijn verhaal beginnen van bij het begin. Ben opgegroeid in een woonwijk veel kinderen, veel buiten gespeeld voetbal was en is nog steeds mijn favoriete sport bezigheid. Middelbare studies boekhouden, informatica A2 afgewerkt, dan in het leger geweest geen problemen.

Toen ik ongeveer 8 jaar oud was tot ongeveer 12 gingen we met het gezin steeds op reis, eerst naar de Ardennen later naar Oostenrijk toen zei mijn moeder dat ik reeds ongerust was tijdens de reis als er iets met mijn ouders ging gebeuren. Als ik later op school of door omstandigheden ik iets niet graag wou doen. Dan kreeg ik altijd buikpijn en voelde ik mij ziek.

Ondertussen getrouwd en 2 kinderen vanaf mijn 26 is het beginnen te verslechteren. Als ik ergens naar toe moest was ik dagen ervoor nerveus en ongerust, kreeg diarree, pillen genomen tegen diarree later steeds meer op voorhand pillen nemen tegen diarree als ik ergens naar toe moest.  2 x darmonderzoek laten doen, niets abnormaal gevonden uitslag: spastische darm (diarree). Specialisten zeggen pillen nemen als ik last krijg en verder mij niet te druk maken. Natuurlijk ben ik tegen zomaar pillen slikken en zocht mijn weg in de alternatieve wereld. Veel geld aan besteed, acupuntuur, magnetiseur, zelfhypnose, niets opgebracht. Nog dieper in de put en teleurgesteld ben ik toch maar als laatste begonnen aan de NAET therapie in Antwerpen. In het begin voor mij een ware nachtmerrie, ik woon in Sint-Niklaas, dus elke week naar Antwerpen door de welbekende kennedytunnel veel files dus best angstig voor iemand als ik, toch doorgezet de rest van het verhaal heb ik dus de vorige keer verteld.

Op uw antwoord van de EFT therapie. Ik heb die dus ook bij John geleerd, alleen moet de juiste emotie worden aangepakt waardoor er blijkbaar iets is misgegaan daar zijn wij nu momenteel naar op zoek en aan het werken, ik heb terug een afspraak met John op 14 juli a.s.

Met vriendelijke groeten
Bart De Munck (39 jaar)
Leon Vermeirestraat 18
9100 Sint-Niklaas

Als u wilt, kunt u Bart via email een vragen stellen, klik hier!