-

Zoon rode vlekken huiduitslag, huisstofmijtallergie, kattenallergie, pollenallergie

Zoon kreeg allergische aanvallen door huisstofmijt en kwam daardoor onder de rode vlekken te zitten: huiduitslag. Daarna ontwikkelde hij ook nog kattenallergie, pollenallergie en allergische reactie voor de pollen van verschillende bomen.


Symptomen :

huisstofmijtallergie, kattenallergie, pollenallergie

Behandeld op :

huisstofmijt, calcium, ei en de kat

Therapeut :

Anneke van den Belt uit WESTZAAN

Therapie: NAET


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De eerste keer dat mijn zoon een allergische aanval kreeg (hij was 6 jaar), kwam hij onder de rode vlekken te zitten, die enorm jeukten. Hij bleek allergisch te zijn voor huisstofmijt. Later kwamen daar nog andere allergieen bij: pollen en verschillende bomen. De behandeling die het ziekenhuis voorstelde vond ik niet erg aantrekkelijk: elke week naar het ziekenhuis om een prik te halen, terwijl mijn zoon panisch is voor prikken. Dat leek me geen goed idee. Dan is de remedie erger dan de kwaal.

Uiteindelijk kwamen we terecht bij Anneke, NAET therapeute in Westzaan. Zij behandelde hem voor allerlei overgevoeligheden waar mijn zoon in het ziekenhuis helemaal niet op getest was. Na een paar maanden werd hij genezen verklaard. Helaas kreeg hij ruim een jaar later plotseling last van benauwdheid en gingen wij gauw terug naar Anneke. Zij heeft hem behandeld voor huisstofmijt, calcium, ei en de kat en het ziet ernaar uit dat hij weer okee is. Hij is in ieder geval niet meer benauwd.

 

Allergie-weg.nl: dit ervaringsverhaal kwam binnen op 13 maart 2010. Is dus nog vers. Aanvullende informatie zal ik nog proberen te verkrijgen.