-

Adriaan: weg allergieën, intoleranties en overgevoeligheden, weer alles eten en weer op zwemles.

Zijn allergieën is hij nu de baas. Adriaan had als baby al heel veel allergieën, intoleranties en overgevoeligheden. Daarom had hij geen trek, huilde hij veel en moest hij op een heel streng dieet.Symptomen : huilbaby, alleen maar borstvoeding willen, veel voedsel- allergieën/intoleranties/overgevoeligheden en enkele contactallergieën
Behandeld op : chocola, vruchtenhagelslag, sinaasappelsap, granen, suikers, kruiden en specerijen, chloor
Therapeut : Karin Terwey te Almere Therapie: NAET


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adriaan

Adriaan is nu 5 jaar en mag sinds kort alles eten, dankzij Naet. Heel bijzonder. Voor het eerst proeft hij chocola, vruchtenhagelslag, sinaasappelsap en nog veel meer.

Als baby huilde hij veel, sliep heel weinig en wilde niks eten en drinken, behalve borstvoeding. Toen hij bijna 1 was zijn we er via een kinesiologe achter gekomen, dat hij heel veel voedselintoleranties/allergieën had. Hij heeft vanaf dat moment een heel streng dieet moeten volgen. Daarmee ging het goed met hem, maar na 4 jaar dezelfde koekjes en nooit zomaar bij een vriendje kunnen spelen, werd het toch wel zwaar voor hem. Hij groeide er ook niet overheen, zoals bleek als hij eens iets ‘verkeerds' at. We hebben toen eerst een andere therapie geprobeerd, maar dat hielp niet.

Toen hoorde we over Naet en dat dat wel hielp. Dat moesten we toen wel proberen. En met succes!

We zijn bijna een half jaar bezig geweest, 2 keer per week, zoveel intoleranties/ allergieën had hij. Na de basisbehandelingen zijn we voorzichtig aan begonnen om nieuwe voedingstoffen aan zijn dieet toe te voegen, dat ging goed. Na elke volgende behandeling kon er weer iets worden toegevoegd. Vlak voor Sinterklaas waren we klaar met granen, suikers en kruiden en specerijen en kon hij pepernoten eten. Een echte mijlpaal. Vlak voor kerst waren alle voedingsallergieën geëlimineerd en kon hij met het kerstdiner gewoon mee-eten. Daarna moesten nog een aantal contactallergieën behandeld worden, zoals chloor. Inmiddels zijn we al een paar keer naar het zwembad geweest en kan hij binnenkort op zwemles.

Kortom, we zijn allemaal heel erg blij dat het zo goed gaat met Adriaan.

Karin, heel erg bedankt!