-

Orthomoleculair therapeut beschrijft ervaring met NAET en melkallergie

orthomoleculaire geneeskundeAls gevolg van melkallergie kreeg orthomoleculair therapeute Ankie Scheffer last van een grieperig gevoel als ze ook maar de minste hoeveelheid melk binnenkreeg. Inmiddels is ze zelf NAET-therapeute.

 

Symptomen : melkallergie, grieperig gevoel
Behandeld op : melkeiwit en lactose
Therapeut : ?
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NAET met een plusje.

Dat NAET zo goed kan werken is wonderbaarlijk. Zelf ben ik al jaren orthomoleculair therapeut en ik was er altijd vast van overtuigd dat voedings- en andere overgevoeligheden maar zeer moeilijk te bestrijden zijn. Zelfs als je een volledige darmtherapie geeft is dat nog geen garantie dat je daarna alles weer kan eten.

Tijdens een symposium kwamen mijn man en ik in contact met een collega-therapeute, die ons vertelde dat ze behandeld was voor een vitamine C-allergie. Ze had ons zo nieuwsgierig gemaakt naar de achtergronden van de NAET, dat wij besloten om allebei (we hadden de nodige overgevoeligheden) eens een aantal behandelingen te ondergaan. Zelf had ik o.a. een in het bloed bewezen melkallergie. Zelfs een melkeiwitdeeltje in margarine kon er al voor zorgen dat ik me twee dagen grieperig ziek voelde.

En inderdaad, na de behandelingen kon en kan ik alles weer eten wat te maken heeft met melkeiwit en lactose. Helemaal top.

Toch moet ik wel de nodige kanttekeningen bij de NAET zetten, want als je alleen NAET doet en vervolgens de renovatie van het darmslijmvlies niet oppakt, dan  komen er overgevoeligheden terug (dus altijd eerst een fecestest doen bij een hierin gespecialiseerd laboratorium, dan probiotica geven, zodat je gericht kan bijsturen). Dat kan ook niet anders. NAET is beslist geen vrijblijvende therapie, je moet het lichaam/ darm zeker ondersteunen met de nodige supplementen.

Zo kan het ook nodig zijn om eerst een stukje ontgifting bij iemand te doen, alvorens met allergie-behandelingen te beginnen. De basis van NAET heeft ons wel zo enthousiast gemaakt dat wij hiermee verder zijn gegaan en een eigen emotionele therapie hebben ontwikkeld, waarmee wij in onze praktijk cliënten op een dieper level kunnen helpen. Binnenkort komt deze methode beschikbaar voor alle collega’s, die hiermee willen werken.

Ankie Scheffer

 

Balans, praktijk v. Natuurlijke Genezing, Gerhard en Ankie Scheffer
Gerhard: Dorn rugwerveltherapeut, voetreflexzone- ther., electro acupunctuur, NAET basis en advanced 1 Ankie: orthomoleculair therapeut, NEI, oligotherapie, NAET basis en advanced 1 Wij hebben een nieuwe test- en behandelmethode ontwikkeld waarbij je op de NAET-wijze dieper liggende triggers in zeer korte tijd kan opsporen en behandelen. Deze methode komt binnenkort ook beschikbaar voor collega-therapeuten.
NAET : NAET-basisopleiding + Advanced-1
lidmaatschap beroepsvereniging

Lid van de MBOG, Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde

Verzekerings-technisch kan lidmaatschap van een beroepsvereniging gunstig zijn!

googlemap
Adres : B.W. ter Kuilestraat 211, 7545KR ENSCHEDE
Telefoon : 053-4329774
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website : www.natuurlijke-genezing.nl

Laatst aangepast ( woensdag, 07 november 2012 18:25 )