-

Bloedtest bewijst: Coeliaki genezen in 8 allergiebehandelingen

coeliaki-vrijBij Shannon (13 jaar) en bij haar vader Adriaan werd middels bloedonderzoek en een darmbiopsie coeliaki gediagnosticeerd. Na 8, respectievelijk 18 NAET-allergiebehandelingen waren zij allergievrij. En dat is inmiddels 7 jaar geleden!!!Symptomen : Coeliaki (glutenallergie)
Behandeld op : x
Therapeut :  AllergieTherapeut ROY VOGEL te Apeldoorn en Zutphen
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: XXX Aantal behandelingen: Shannon 8x, vader Adriaan 18x


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Apeldoorn, 12-07-2012


Beste Roy,

Even een berichtje van ons om te laten weten dat het met ons, 7 jaar na de behandelingen nog steeds heel goed gaat. In 2006 kwamen Shannon en ik bij jullie in de praktijk met Coeliaki (glutenallergie). Zowel bij mij als bij mijn dochter Shannon zijn in het reguliere circuit Coeliaki geconstateerd middels bloedonderzoek en een darmbiopsie.

Shannon werd door jou via mij behandeld, dat ging zeer eenvoudig en ze had uiteindelijk maar 8 behandelingen nodig. Ikzelf had er in totaal 18 nodig om voorgoed van coeliaki verlost te worden.

Bij Shannon  (ze is nu 15 jaar) is 2 jaar geleden nog bloed getest op gluten. Daar was niks meer in te vinden, onmogelijk volgens de artsen maar wij hebben nu het bewijs dat het echt weg is.

Ik ben zelf nog 1x bij je terug geweest nadat ik toch nog weer even op vermicelli reageerde in 2011, maar toen had ik inmiddels al 5 jaar geen klachten meer. Toen in 2011 de vermicelli werd behandeld ben ik daarna tot heden volledig klachtenvrij gebleven.

Heerlijk, om weer alles te kunnen eten. Ik geniet er nog iedere dag van en voel me een rijk mens omdat ik alles weer kan eten.

Adriaan.