-

Mijn hooikoorts is weg... een allergie-wonder

LevocetirizineHooikoorts, via bloed prikken (allergietest) ontdekte Karin wat ze eigenlijk al wist. Ze was allergisch voor boompollen, graspollen en huisstofmijt. Hooikoortsmedicijn Levocetirizine 2HCI Actavis 5mg hielp maar even. 4 NAET-allergiebehandelingen hadden meer effect.

Symptomen : Hooikoorts: allergisch was voor boompollen, graspollen en huisstofmijt
Behandeld op : allerlei bomen, graspollen, huismijt en huisstofmijt
Therapeut : AllergieTherapeut ROY VOGEL te Apeldoorn en Zutphen
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: Levocetirizine 2HCI Actavis 5mg
Aantal behandelingen: 4

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderwerp: allergie wonder

Dag Roy,

Ik zou mijn verhaal nog even naar jou mailen. Het gaat super goed!
Vandaag hoorde ik op de radio dat er nu verschillende pollen actief zijn maar ik heb nergens last van! Inmiddels is mijn man op advies van jou bij de osteopaat geweest en ook daar hebben wel veel vertrouwen in.
Hierbij mijn verhaal, misschien iets te lang maar daar weet jij dan vast wel raad mee :-)

Al jarenlang had ik last van hooikoorts. Ik gebruikte van allerlei middelen maar dat hielp niet echt. Vorig jaar heb ik bloed laten prikken omdat ik steeds meer klachten kreeg, het bleek dat ik allergisch was voor boompollen, graspollen en huisstofmijt.

Nadat ik bloed had laten prikken in het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn heeft de huisarts mij Levocetirizine 2HCI Actavis 5mg voorgeschreven. In het begin hielp dat echt tegen de huisstofmijt maar dat was helaas van korte duur. Toen ik op een gegeven moment een ander merk kreeg, begon de ellende weer. Ik ben toen naar de apotheek gegaan en zelf het merk Actavis weer gekocht, echter, de klachten bleven. Ik maakte in mijn slaap veel geluid. Zelfs mijn man werd er wakker van. Vandaar dat mijn man mij echt aanspoorde om eens naar Roy Vogel te gaan.

Mijn man had een collega waarvan zijn vrouw ook voor veel stoffen allergisch was. Zijn collega vertelde dat zijn vrouw in Duitsland was behandeld volgens het NAET principe. Ze was van haar meeste allergieën af. En dat waren er nogal niet wat. Zelfs voor koude lucht was ze allergisch.

Daarop heeft mijn man gezocht of er in de buurt van Apeldoorn ook zo'n behandel methode was te vinden. En bij Roy Vogel was dit mogelijk.

Mijn man heeft mij meerdere malen daarop gewezen echter ik was erg sceptisch. Uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt met Roy en na 4 behandelingen was ik volledig van mijn allergie af! Ook was ik meteen met de medicijnen gestopt om er zeker van te zijn dat deze therapie zou helpen.

Roy heeft mij vervolgens behandeld op allerlei bomen, graspollen, huismijt en huisstofmijt. Ook heb ik in een potje huisstof meegenomen (weggehaald onder het bed waar ik extreme klachten had). Ook heb ik gras in een potje meegenomen nadat ik het gras had gemaaid. Echt de volgende dag had ik nergens meer last van. Ik vond het onbegrijpelijk!

Nog steeds slaap ik prima zonder 's nachts wakker te worden dat alles verstopt zit. Mijn man is er ook erg blij mee want die kan nu ook rustig slapen.

Inmiddels heb ik het al heel wat mensen verteld en ben ik het lopende bewijs dat deze therapie echt werkt!
Roy bedankt voor de behandelingen. Ik voel me top!

Je mag mijn naam gewoon gebruiken hoor. Zoveel mogelijk mensen mogen dit weten wat mij betreft. Ook zou ik het fijn vinden als de huisartsen mensen met dit soort klachten sneller doorsturen naar dit soort therapieën ipv meteen medicijnen voor te schrijven.

Groetjes Karin Boom