-

Hooikoorts weg bij aanvang hooikoortsseizoen

pollen-hooikoortsVermoeid door hooikoorts. Medicijnen hielpen niet. Ondanks haar scepsis volgde nuchtere Ellen de tip op om NAET te proberen. Achteraf blijkt dit één van haar beste beslissingen ooit te zijn geweest. Na de winter kwamen de pollen, maar geen hooikoorts.

Symptomen : vermoeid door hooikoorts
Therapeut : ALMERE, In Balance, Karin Terwey
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dag Karin,

Zoals afgesproken krijg jij van mij nog mijn ervaringsverhaal.

" Vorig jaar aan het eind van de zomer was ik zwaar vermoeid als gevolg van hooikoorts, al jaren heb ik verschillende medicijnen geprobeerd maar niets hielp. Als zware hooikoorts patiënt wilde ik alles proberen om van mijn hooikoorts af te komen, ook in het alternatieve geneeskunde circuit. Uiteindelijk kwam ik na een tip van vrienden bij NAET terecht, ik was enigszins sceptisch maar de site van Karin gaf mij meteen een prettig gevoel. De behandeling staat duidelijk uitgelegd en klonk mij ook heel logisch in de oren en na een persoonlijk gesprek met Karin wist ik dat ik een betrouwbaar adres had gevonden.

Afgelopen maanden ben ik eerst door de basisbehandeling heen gegaan om mijn lichaam in balans te krijgen en begin januari begonnen de eerste behandelingen tegen de hooikoorts. Eind april was ik klaar met de totale behandeling, maar gezien het uitblijven van het hooikoortsseizoen kon ik toen nog moeilijk bepalen of de behandeling geholpen had. Alhoewel ik alle vertrouwen had op een positief resultaat gezien de hoeveelheid allergieën die tussendoor al geëlimineerd waren zoals voor rode groente en PMS.

Maar nu kan ik vol blijdschap en oprecht zeggen: ik ben genezen van mijn hooikoorts!
Daarnaast is als bijkomend voordeel ook mijn lichaam en daardoor mijn geest in balans.

Ik ben controller van beroep, sceptisch en wars van zweverigheid (iets wat ik ook bij Karin terug zag) dus alternatieve geneeskunde schrok mij in eerste instantie af. Maar het resultaat spreekt voor zich en ik kan oprecht zeggen dat dit één van
mijn beste beslissingen is geweest.

Inmiddels heb ik ook al verschillende vrienden en collega’s weten te overtuigen van het nut en de noodzaak van NAET. “

Ellen