-

Huiduitslag Thijs verdween als sneeuw voor de zon

Huiduitslag-voor-na-behandelingFoto's laten zien hoe Thijs huiduitslag verdween als sneeuw voor de zon dankzij NAET-allergiebehandeling. Thijs bleek veel meer allergieën te hebben dan hij dacht.

 

 

Symptomen : huiduitslag binnenkant ellebogen
Behandeld op : Vitamine B, Vitamine C, Calcium, Suiker mix, kleur en zoetstoffen, en hitte, pinda's, katten haren, hooi en graspollen
Therapeut : ALMERE, In Balance, Karin Terwey
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: alle beschikbare hormoonzalfjes en pilletjes van de dokter 


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook: http://www.inbalance.nl/Uitslag.html

Karin vroeg mij een ervaringsverhaaltje te schrijven. En omdat ik denk dat ik met mijn ervaring veel mensen over de streep kan trekken om NAET ook te proberen, wil ik dat graag doen.

Ik kwam via een goede vriendin van mij bij Karin terecht. Zij vertelde mij dat zij totaal van haar allergieën af is gekomen dankzij de NAET behandelingen.

Huiduitslag-genezen

Ik had alle hormoon zalfjes en pilletjes van de dokter wel al geprobeerd. Ze helpen wel maar zijn tijdelijk en behandelen alleen de uitslag maar niet de bron. Daarnaast is het niet goed voor de huid. Vandaar dat ik dacht, laat ik dat NAET maar eens proberen.

Vanaf het begin vond ik het allemaal een beetje een vaag verhaal. Iets met energie en massage en dan zouden de allergieën één voor één verwijderd worden!???

Via buisjes met daarin de energie van een stofje (bijvoorbeeld: eiwit, tarwe, calcium, vitamine etc. etc..) in je hand kan Karin d.m.v. een spiertest, testen of je allergisch bent of niet voor de energie in dat buisje. Bij die spiertest ga je op je rug liggen met 1 arm omhoog en dan probeert Karin deze arm om te duwen terwijl jij hem tegen houd.

Toen ik dat voor het eerst hoorde dacht ik: "Als ik nou heel hard train kan ze mijn arm in geen mogelijkheid om krijgen." Tot dat ik mijn 1e paar behandelingen kreeg. Het leek wel alsof Karin mijn arm zo om kon blazen zo makkelijk ging het. Heel bizar!!

Op deze manier kwamen we er achter waarvoor ik allemaal allergisch was. En nee, dat was niet wat ik dacht waar ik allergisch voor was. Ik ging er vanuit dat ik zou worden behandeld voor pinda's, katten haren, hooi en graspollen, maar uit de test bleek dat ik allergisch was voor veel meer. Onder andere: Vitamine B, Vitamine C, Calcium, Suiker mix, kleur en zoetstoffen, en zelfs hitte en nog een aantal.

Na de eerste paar behandelingen gebeurde er niks en ik dacht dat het allemaal maar in je hoofd zit. Maar toen vertelde Karin me dit: "Allergieen stapelen zich in de loop der jaren op als een ui, laagje voor laagje. Deze moet je zo dus ook weer uitpakken als een ui van buiten naar binnen, laag je voor laagje."

Dit houd in dat niet alle symptomen direct verdwijnen maar dat dit een langdurig proces kan zijn. Bij mij gebeurde er in de eerste 4 weken niks en opeens zag je een verandering komen.

Nu na ongeveer 1 jaar van behandelingen ben ik volledig van mijn uitslag af.
ONGELOVELIJK!!! Maar WAAR!!

Nogmaals bedankt Karin.

Groeten,

Thijs Smeets, 21 jaar, Almere