-

Marco's buikpijn, Karin Terwey over

opgezette-buik

Marco had al geruime tijd last van een opgezette buik en de buikpijn kon soms de hele avond aanhouden. Met acupunctuur was hij al bekend, deze keer probeerde hij het met het meer 'zweverige' NAET.

 

Symptomen : buikpijn en opgezette buik (prikkelbare darmen)
Therapeut : ALMERE, In Balance, Karin Terwey
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: divers Aantal behandelingen: 3 maanden wekelijks behandeld


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Had al geruime tijd last van een opgezette buik, en deze pijn was soms redelijk heftig en kon ook wel een hele avond aanblijven.

Verschillende dingen geprobeerd, naar de huisarts geweest die mij ongeveer 4 a 5 verschillende medicijnen voorschreef voor mijn maag en darmen. Daarbij moest bijna een heel schema gaan bijhouden van wat en wanneer te slikken.

Ik dacht daar ga ik niet aan beginnen en heb toen gekeken naar alternatieven. Vervolgens ben ik via collega op werk geattendeerd op naet. Hierna op naet website gekeken, en bij Karin terecht gekomen.

Bleek dat ik toch wel heel gevoelige darmen had, en dat deze heftig reageerdne op verschillende soort voedsel.

Ik ben ongeveer 3 maanden bij karin geweest, voor een wekelijkse behandeling welke ik het in het begin nogal redelijk zweverig en vaag vond. Ik had wel eerder accupuntuur gedaan, waarbij ik ook al hele goede ervaringen heb gehad, maar niet eerder accupressuur en dit was toch wel iets zweveriger. Maar ik geloof heilig in de chinese geneeskunde, dus stond er helemaal voor open.

Na vooral de thuis oefeningen veel gedaan te hebben, en getracht mijzelf na elke behandeling 24 uur de behandelde voeding groep te verrmijden. Lijkt het gevoel, van een opgezette buik na een periode van 3 a 4 maanden nauwelijks meer voor te komen.

Ik heb daarom ook besloten om te stoppen, en mochten de klachten toch weer terug komen opnieuw langs te gaan bij Karin.

Heb zowel de behandelingen als de gesprekken als zeer positief ervaren en kan Karin bij iedereen die ook NAET wil doen zeker aanraden.

Grtz
Marco