-

Buikkrampjes huilbaby Wout behandeld. Wout kan weer slapen.

huilbabyBaby Wout had buikkrampjes. Therapeute Riet Kool wist via de behandelmethode NAET voor allergietesten en allergiebehandeling de oorzaak te vinden en weg te nemen: Eiwitten!

Symptomen : krampjes, onrustig, veel huilen, slecht slapen
Behandeld op : BBF* + moeder en BBF + eiwitten
Therapeut : Riet Kool, praktijk voor natuurgeneeskunde en kinesiologie
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: standaard druppeltjes, andere flesvoeding Aantal behandelingen: 2

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*BBF: Brain-body Balancing Formula
BBF is iets typsich NAET. Deze BBF verbindt de energie van de belangrijke meridianen en de verschillende delen van de hersenen. De behandeling met deze formule is bijzonder werkzaam gebleken voor het herstel van de balans en optimalisering van de energiestroom door lichaam en hersenen bij geïrriteerdheid, concentratiestoornissen, hyperactiviteit, autisme, leerproblemen, verwardheid, chronische vermoeidheid of auto-immuunziekten. De ervaring leert dat de overgrote meerderheid van de patiënten op de BBF reageert en daarom moet in de allereerste plaats de balans van lichaam en geest met het BBF-buisje worden behandeld.
Met mijn zoontje Wout ben ik onder behandeling van Riet geweest. Wout huilde erg veel, was heel onrustig en had erg veel last van krampjes, sliep kort en slecht. Omdat de standaard druppeltjes, andere flesvoeding etc. allemaal niet hielp heb ik vrij snel met Riet contact opgenomen.

Wout heeft toen 2 behandelingen gehad, hij reageerde sterk op de melk die hij kreeg. Na die twee behandelingen veranderde Wout al vrij snel in een vrolijke, relaxt, tevreden mannetje, hij sliep lange stukken achter elkaar en er kwam eindelijk een ritme in de dagelijkse gang van zaken.

Inmiddels enkele maanden later is Wout nog steeds een vrolijk mannetje, die eigenlijk alleen huilt wanneer hij honger heeft!

 

Allergie-weg.nl: ja, u leest het goed! Deze baby werd ook behandeld op haar moeder. Ze was dus in zekere zin allergisch voor haar moeder. Klinkt dat vreemd!? Lees dan maar de bonte verzameling artikelen op Waarmaarraar over allergieën. Daarna kijkt u nergens meer van op! U vindt ze in de linkerkolom op deze pagina!