-

Hooikoortsklachten, ontstekingen en vermoeidheid behandeld

Hooikoortsklachten, de huisarts kon er weinig tegen beginnen. Via internet kwam Lia terecht bij PraktijkApeldoorn. Sceptisch, maar met de rug tegen de muur begon ze met NAET.

 

Symptomen : hooikoortsklachten: niezen, prikkelende tranende ogen, jeuk in keel en oren, regelmatig last van kaakholteontstekingen en voorhoofdsholteontstekingen, vaak moe en lusteloos, totaal geen energie
Behandeld op : heel veel allergieën
Therapeut : Inge Hagemans, PraktijkApeldoorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: pilletje tegen voor huisstofmijtallergie 


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inge Hagemans,

Al jaren lang had ik heel veel last van allerlei allergieën.  In het voor- en najaar veel hooikoortsklachten. Er kwamen steeds meer allergieën bij o.a. voedingsallergieën.  Ik was altijd aan het niezen, had prikkelende tranende ogen, jeuk in mijn keel en oren. Ook had ik regelmatig last van kaakholte- en voorhoofdsholteontstekingen.  Ik voelde me steeds meer moe en lusteloos, had totaal geen energie.

Regelmatig ben ik naar de huisarts geweest, maar voelde me onbegrepen. Er werd een keer bloed geprikt en er kwam een lichte allergie voor huisstofmijt uit. Daar krijg je dan een pilletje voor en toen dat niet voldoende was een neusspray erbij. De oorzaak wordt niet bestreden

Op het internet las ik over n.a.e.t. en zo kwam ik bij de praktijk van Inge Hagemans terecht.

Ik wist niet dat ik voor zoveel stoffen overgevoelig was!  Geen wonder dat ik me zo beroerd voelde, mijn lichaam was helemaal uitgeput.

In het begin was ik echt heel sceptisch en ook mijn omgeving geloofde er niet zo in, deden er een beetje lacherig over als ik een aantal uren niet in aanraking mocht komen met bepaalde stoffen.

Nu ben ik acht maanden verder en wat is het heerlijk om er weer beter uit te zien en je zo fit te voelen! Na de behandeling van de 'basis' stoffen was ik voor een groot deel mijn klachten al kwijt. Mijn omgeving heb ik inmiddels kunnen overtuigen dat het echt werkt!

Ik ben verlost van mijn hooikoortsklachten, kan alles weer eten zonder allergische reactie en ik heb geen ontstekingen meer gehad.

Ik had nog nooit van n.a.e.t. gehoord maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Volgend jaar wil ik nog een keer terug gaan om te kijken of alles nog goed is, en voor de behandeling van huisstof.

Ik zit nu middenin een verbouwing, dus dat had nog geen zin.

Dankjewel Inge voor de prettige behandelingen, goede uitleg en advies en de prettige gesprekken!

hartelijke groet,
Lia Cruiming