-

Huisarts adviseert alternatieve Allergie-therapie tegen hoesten

schimmel-muurZodra de 'R' in de maand kwam, werd Marian gek van het hoesten. Via de NAET-allergietest werden de juiste oorzaken gevonden: schimmels en melk. Na 1 behandeling is het hoesten gestopt.

 

Symptomen : aanhoudend hoesten in de wintermaanden
Behandeld op : schimmels en melk
Therapeut : Joan Berendsen, natuurgeneeskundige praktijk te Amsterdam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 1


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinds enige jaren had ik last van een zeer nare hoest. Dit begon meestal in de periode september/oktober en hield aan tot ongeveer februari/maart. Het hoesten ging de hele dag door. De hoest was niet alleen vervelend en vermoeiend voor mezelf echter ook voor mijn directe omgeving.

Uiteindelijk heb ik de stap genomen mijn hoestproblemen te bespreken met mijn huisarts. Deze wist hier echter geen raad mee. De hoestperiode was bijna afgelopen en toen heb ik er verder geen aandacht meer aangeschonken. Echter toen het hoesten weer begon ben ik weer naar de huisarts gegaan. Wederom wist de huisarts geen raad met mijn hoestproblemen en ging met collega’s in de praktijk overleggen. Bij mijn volgende bezoek aan de huisarts werd duidelijk dat ze mij echt niet konden helpen. Mijn huisarts vroeg of ik open stond voor alternatieve geneeswijze. Zij had goede contacten en ervaringen met Joan Berendsen. De alternatieve geneeswijze was voor mij geheel onbekend.

Op advies van de huisarts heb ik een afspraak gemaakt met Joan Berendsen. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen door Joan.

We hebben eerst uitvoerig mijn klachten besproken. Tijdens de behandeling werd duidelijk dat schimmels en melk niet goed waren voor mijn systeem. Met NAET heeft Joan de schimmelmix bij mij behandeld. Na de behandeling moest ik proberen om 25 uur vochtige ruimtes te vermijden.

In de eerste week na de behandeling werd al snel duidelijk dat ik van mijn hoestproblemen af was. En dat al na 1 behandeling. Ik ben heel blij dat Joan mij via haar behandelwijze heeft kunnen helpen en zou iedereen willen adviseren dat wanneer je met bepaalde klachten niet verder komt bij de huisarts ook denkt aan alternatieve geneeswijzen.

Marian