-

Fruitallergie opgelost, jeuk verdwenen

fruitFruitallergie kreeg Betsie na haar hersenletsel. Ze kreeg jeuk waardoor ze niet meer kon slapen. De allergie-medicijnen botsten met medicatie voor hersenletsel. Betsie voelde zich slecht, maar wonder boven wonder kwam ik in contact met Peter Vergroesen.

 

Symptomen : tranende ogen, loopneus, jeuk aan hoofd en enkels, moe, kortademig
Behandeld op : vitamine C ; suiker ; base; noten 2 ; koffie ; pure chocolade
Therapeut : Peter Vergroesen, Totally Balanced te Weert
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: pillen tegen de jeuk van de apotheek
Aantal behandelingen: 6


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wegens een ernstig ongeluk met hersenletsel neem ik dagelijks medicijnen. Langzaam sloop een allergie mijn leven in. Fruit eten kon echt niet meer, daarvan kreeg ik jeuk. Vooral in bed zodat ik erg slecht sliep. De allergie werd erger en erger zodat ik echt niet meer wist waarvan ik die jeuk maar ook niesbuien en loopneus kreeg. Ook ging ik wat wazig zien dus niet meer lezen ‘s avonds.

Het ging steeds slechter met me. Ik durfde bijna niets meer te eten. En uit eten gaan was er ook niet meer bij. Op zoek naar medicijnen dus.

En jawel bij de apotheek vond ik pillen tegen de jeuk. Ze hielpen echt. Tot bleek dat deze pillen tegen de allergie mijn medicijnen voor mijn hersenletsel beïnvloeden. Nu was ik radeloos, maar wonder boven wonder kwam ik in contact met Peter Vergroesen, Natuurgeneeskundig therapeut.

Het was moeilijk voor mij om te geloven dat hij wat voor mij kon doen. Maar ik dacht: baat het niet dan schaadt het niet.

Nu na zes behandelingen is mijn allergie over. Ik eet weer fruit, allerlei soorten groenten, nootjes en zelfs een chocolaatje.

Wat ben ik gelukkig dat Peter op mijn pad kwam. Ik raad iedereen aan om deze therapie te volgen en weet ook heel goed dat er zeer veel mensen met een of andere allergie rondlopen.

Peter van harte bedankt voor je vriendelijke en kundige hulp!

Betsie