-

Kattenallergie en pollenallergie behandeld, ik voel me weer prima

ziekIk liep al ruim een jaar met een allergie voor katten, gras-, boom- en andere pollen. Ik heb het ene medicijn na het andere geprobeerd, maar het leek steeds erger te worden. Ook was ik constant moe en had ik vaak last van voorhoofdsholte-, bijholte en kaakontstekingen. Nu ben ik ben van mijn klachten af en daar ben ik blij mee.

 

Symptomen : kattenallergie, pollenallergie, constant moe, vaak last van voorhoofdsholte-ontsteking, bijholte-ontsteking en kaakontstekingen
Behandeld op : katten, graspollen, boompollen
Therapeut : Praktijk voor Kinesiologie & Natuurgeneeswijzen, Irene Hin te Lage Zwaluwe
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: diverse
Aantal behandelingen: ?


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik liep al ruim een jaar met een allergie voor poezen, gras-, boom- en andere pollen. Ik heb het ene medicijn na het andere geprobeerd, maar het leek steeds erger te worden. Ook was ik constant moe en had ik vaak last van voorhoofdsholte-, bijholte en kaakontstekingen.

Erg vervelend allemaal en het ging maar niet over.  Totdat een goede kennis van mij het over Irene Hin had, omdat zij met haar dochtertje bij haar was geweest en er goede ervaring mee had gehad. Ik dacht dat ga ik eens proberen en een afspraak was dus snel gemaakt.

Ik werd bij haar allerhartelijkst ontvangen en Irene luisterde goed naar wat me bezig hield en naar mijn klachten.
Daarna is ze begonnen met mijn lichaam en ik moet eerlijk bekennen: in het begin vond ik het best moeilijk om er helemaal voor open te staan. Maar geleidelijk aan is dat helemaal gelukt en Irene heeft me enorm geholpen.

Ik ben van mijn klachten af en daar ben ik blij mee.

Als er weer iets is dan bel ik Irene en kan ik zo weer langs komen, maar dat is niet zo vaak, want het gaat gewoon goed met me.

Ans P.