-

Zoon 5 zindelijk na Allergietherapie

bedplassen-zindelijk5 jaar en nog steeds niet zindelijk. En daarbij huilde hij veel en zat hij niet lekker in zijn vel. Papa dacht NIET dat zoonlief allergieën had, maar ging er toch mee naar een allergietherapeut. 

 

 

Symptomen : zoon van 5 niet zindelijk en veel huilen, niet lekker in zijn vel
Behandeld op : o.a. suiker
Therapeut : Petra Schalkwijk, Acupunctuur Woerden
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: ? Aantal behandelingen: ?


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Petra,

Hierbij mijn verhaal, knippen en plakken toegestaan :)

Al maandenlang was ik met mijn zoontje van 5 jaar aan het tobben. Hij zat niet lekker in zijn vel, veel huilen en was niet zindelijk overdag en s nachts. We hadden al wat wegen bewandeld, maar via via kwam ik aan het adres van allergie-vrij Woerden. Ik heb een gesprek met Petra gehad en ik dacht dat zij mijn zoontje misschien wel kon helpen, ook al had ik het idee dat hij geen allergie had.

De behandelingen waren erg prettig en mijn zoontje voelde zich erg op zijn gemak. Af en toe mocht hij 24 uur iets niet eten en aanraken. Mijn zoontje was goed gemotiveerd, en dit was erg goed te doen. Een dagje zonder suiker voeren we zelf ook nog wel eens in.

De dag na een behandeling leek hij een klein stapje terug te doen om daarna een grote stap vooruit te zetten. Binnen een paar weken had ik een gelukkig kind en was overdag en ''s nachts zindelijk! Ook de leerkrachten van zijn school zagen verbetering in zijn houding.

Enkele maanden later gaat het nog steeds geweldig. Petra heeft ons tips gegeven als het even wat minder gaat, en dat werkt prima.

Met vriendelijke groet,
Tony Broers

 

15 juni 2014

Beste Lenard,
 
Met mijn zoon gaat het stukken beter. s nachts nog wel af en toe wakker, maar het is volgens mij meer een gewoonte geworden. Inmiddels zijn wij van school veranderd en voelt mijn zoon zich prima in de nieuwe omgeving.
 
Met vriendelijke groet,
Tony Broers