-

Huisstofmijtallergie en kattenallergie behandeling geslaagd

Stephanie, 26 jaar, heeft al van kleins af aan huisstofmijt- en kattenallergie met als klachten: niesen, jeukende- en tranende ogen, benauwdheid, moe, hoofdpijn. Bloedtesten wezen alleen huisstofmijt allergie uit. Haar kattenallergie was voor de doktoren onvindbaar. Tabletjes en neusspray hielpen niet voldoende. Uiteindelijk vond ze Allergie-weg.nl.

 

Symptomen : huisstofmijt- en kattenallergie met als gevolg niesen, jeukende- en tranende ogen, benauwdheid, moe, hoofdpijn
Behandeld op : o.a. huisstofmijt, katten
Therapeut : Marijke van Paasen uit Zoetermeer, Praktijk voor acupunctuur en SCIO-Quantumbiofeedback
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorgeschreven : Magnesan Forte, Zink, Bronchilite druppels, Virus detox druppels, vitamine D en C
Voorheen gebruikte medicijnen: tabletjes en neusspray Aantal behandelingen: 19


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn ervaringsverhaal:

Ik ben Stephanie en 26 jaar al van kleins af aan heb ik last van huisstofmijt- en kattenallergie. Mijn klachten waren niesen, jeukende- en tranende ogen, benauwdheid, moe, hoofdpijn. In het verleden heb ik bloed laten prikken waar alleen huisstofmijt allergie uit kwam. Terwijl ik al jaren last had van katten. Ik heb daarvoor tabletjes en neusspray gekregen die niet voldoende hielpen. Het werd ook alleen maar erger. Uiteindelijk ben ik gaan surfen op internet en ben ik op deze site www.allergie-weg.nl terecht gekomen. Heel veel ervaringen gelezen en besloten om iemand in de buurt te zoeken die NAET- therapie gaf. Baadt het niet,  schaadt het niet dacht ik.

En dat klopt. Ik ben terecht gekomen bij Marijke van Paassen uit Zoetermeer. Heb 19 behandelingen gekregen omdat bleek dat ik allerlei kruisallergieën had waardoor ik steeds meer last kreeg. Ook kreeg ik advies om bepaalde homeopathische middelen te gaan slikken zoals: Magnesan Forte, Zink, Bronchilite druppels, Virus detox druppels, vitamine D en C.

Ik heb zelf thuis stof op moeten vangen om voor huisstofmijt behandeld te worden. Ook heb ik zelf kattenharen en kattengrit in een pot mee genomen om voor de kattenallergie behandeld te worden.

De conclusie is dat ik van mijn allergieën af ben. Waardoor ik weer energieker ben en zelf bij mensen op bezoek kan met katten. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb gezet. Inmiddels ben ik klaar met de behandelingen.