-

Cilia had last van constipatie en pijn in de rug en buik en stress

Cilia had last van constipatie en pijn in de rug en buik. De zorg voor haar aangenomen dochter gaf haar veel stress. Ze dacht dat de verantwoordelijkheid te groot werd.

 

Symptomen : constipatie en pijn in de rug en buik + stress
Behandeld op : BBF, GSF, vitamine C., vitamine B, vaccinaties, histamine, gewerkt aan haar rug, buik en dikke darm
Therapeut : Corrie Kappert praktijk OF.COR.S
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, TAT (Transformerende Allergie Technieken)
Aantal behandelingen: 10


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Corrie Kappert (therapeute): Cilia kwam bij mij met klachten van constipatie en pijn in de rug en buik. Verder was ze een zenuwinzinking nabij in verband met de zorg voor haar aangenomen dochter. Ze dacht dat de verantwoordelijkheid te groot werd.
 

 
Hallo Corrie,

het is al weer even geleden dat ik bij jou geweest ben voor een aantal behandelingen. (Ik hoop dat je nog weet wie ik ben!) Ik had toen gezegd dat ik je zou mailen om te vertellen hoe het met me gaat.

De reden dat het zo lang geduurd heeft voor je wat van mij hoorde, was omdat het langzaam aan beter ging met mij en ik je pas wilde berichten op het moment dat het weer helemaal goed met mij zou gaan. En dat moment is nu (na zo'n 9 maanden) aangebroken!

Je hebt me ontzettend geholpen en daar wil ik je nogmaals voor danken. Het hele gebeuren van het mij niet goed voelen heeft me ook veel gebracht. Sta dichter bij - of liever: zit meer in - mijn lichaam en zorg er ook beter voor. Het heeft me eigenlijk dichter bij mezelf gebracht.

Lieve Corrie, het allerbeste en misschien tot ziens,

Cilia