-

Hooikoorts na de winter plotseling verdwenen dankzij NAET

Jolanda had flinke hooikoorts, 4 op de schaal van 5, aldus de huisarts! Medicijnen hielpen niet, NAET allergiebehandeling wel!

 

Symptomen : hooikoorts
Therapeut : Bep Fokker Colitra in Kuinre (bij Emmeloord / Lemmer)
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hooikoorts

Al jaren had ik last van hooikoorts. Elk jaar overkwam het me weer. In het voorjaar werd ik verkouden (dacht ik) en na een tijdje dacht ik pas aan mijn hooikoorts. Zodra de eerste pollen er waren begon het en zo rond Koninginnedag was het over en kwam het ook niet meer terug.

Ik heb verschillende soorten medicatie gehad en tijdens mijn zwangerschappen helemaal geen medicatie van de huisarts.

Ik heb er ook een bloedonderzoek voor gehad. Op een schaal van 5 had ik 4, dus behoorlijke hooikoorts.

Ik kwam in gesprek met Bep Fokker. Zij vertelde iets nieuws te hebben om van je allergieën af te komen. Het heette NAET en het kwam oorspronkelijk uit Amerika.

Ik ben behandeld in het najaar. In het voorjaar begonnen sommige mensen weer te snotteren. Ik vroeg of ze verkouden waren en toen zeiden ze: “Nee, ik heb hooikoorts.” Toen pas dacht ik: “Hé, het heeft gewerkt. Ik heb helemaal geen last meer!”

Toch wonderlijk, dat je door een paar buisjes vast te houden en 25 uur niet meer in contact komen met je allergie (dus tijdens de hooikoortsperiode kun je je niet laten behandelen***) van je allergie af kunt komen. Nooit meer medicatie slikken!

                                    Jolanda Doze

***Allergie-weg.nl: correctie!!! Buiten de hooikoortsperiode om behandelen is inderdaad nog altijd het beste, maar tijdens de hooikoortsperiode kun je je ook effectief laten behandelen. De therapeut moet dan zijn trucendoos wat verder openen.