-

Opvliegers-overgangsklachten, alternatieve geneeswijzen behandeling zonder hormonen

opvliegersOpvliegers, de huisarts bood Heleen hormonen aan. Maar dat wilde ze absoluut niet. Op zoek naar een alternatief kwam zij bij NAET.

 

Symptomen : Opvliegers tijdens de overgang
Behandeld op : BBF, hormonen en een heel aantal emoties
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn Praktijk voor Allergiebehandeling en Energiebalans te Haarlem Allergie-energiepraktijk.nl
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, ESPAVO
Aantal behandelingen: 3


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allergie-weg.nl: onderstaand verhaal is door mij geverifieerd

Overgangsklachten – Opvliegers

De meerderheid van alle vrouwen krijgt op gegeven moment hiermee te maken. Zo ook Hélène, 45 jaar. Tientallen keren per dag: vestje uit – vestje aan, hevig transpireren, het zweet loopt langs je rug. En 's nachts is het vaak nog erger, dekbed af en even later weer terug, hierdoor constant wakker en geen goede nachtrust.

Na de 1ste balans met technieken uit de NAET en de ESPAVO bleven de opvliegers 3 maanden weg. Na de 2de balans was Hélène weer 3 maanden klachtenvrij. Toen de opvliegers langzaam weer terugkwamen belde zij voor een volgende balans. Hierna was zij 6 maanden zo goed als klachtenvrij.

In de fase van de overgang vindt een verandering van de hormoon huishouding plaats. Hierdoor kunnen bijv. de temperatuur aansturing van het organisme van slag raken. Door technieken uit de Kinesiologie, zoals NAET en ESPAVO, kunnen hormonen weer in balans gebracht worden. Verder kunnen “triggers” (zoals voeding of emoties), die voor verstoringen in de aansturing zorgen, opgespoord worden. Deze worden dan in balans gebracht met het hele systeem zodat zij geen “trigger functie”meer hebben.

Technieken uit de Kinesiologie kunnen een ondersteunende functie hebben in de fase van de overgang door klachten te verminderen of helemaal te laten verdwijnen.

Hélène was, toen de opvliegers begonnen, naar de huisarts gegaan om haar hormoonspiegel te laten testen. Hierdoor kan men vaststellen of en hoe ver iemand in de overgang zit. Voor de opvliegers kon de huisarts hormonen geven, maar dat wilde Hélène absoluut niet. Op zoek naar een alternatief kwam zij bij mij terecht.

De gebalanceerde stoffen waren BBF, hormonen en een heel aantal emoties. Technieken uit de Kinesiologie kunnen desgewenst met homeopathische geneesmiddelen, die op overgangsklachten invloed hebben, gecombineerd worden.
Op het moment dat Hélène behoefte heeft aan een volgende balans neemt zij weer contact met mij op.

Geschreven namens Heleen,

Claudia Lanting-Lehn

Allergie-weg.nl: als een therapeute aan de behandelde vraagt om een verhaal te schrijven, komt er vaak een toezegging. Echter... daarna wordt het vaak weer vergeten. Allergie-weg.nl wil een zo groot mogelijk publiek bereiken door zoveel mogelijk patiëntenverhalen te publiceren. Claudia helpt me bij het verzamelen en biedt daarom aan de behandelden aan om een verhaal voor hen te schrijven. Om Helenes verhaal te verifiëren, heb ik telefonisch contact met haar gehad. Dit is dus echt Helenes verhaal! Zij gaf mij haar goedkeuring!