-

Baby verlost van eczeem - met fotos

Eczeem-allergiebehandeling-3Eczeem met droge huid en kloofjes. Hydrocortisone zalf werkte niet echt en teerzalf werkte averrechts. Op de foto ziet u het resultaat van NAET-allergiebehandeling.

 

Symptomen : Baby van 7 maanden met ernstige eczeem m.n.  in gezicht, droge huid met kloofjes, reflux, luchtweginfectie
Behandeld op : ei,  calcium, vitamine-C, vitamine-B, suiker, vaccinaties, gluten/tarwe/haver/mais, e-stoffen en medicatie-intoxicatie
Therapeut : Praktijk voor Kinesiologie Joke Kool, Almere
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, Kinesiologie
Voorheen gebruikte medicijnen: cortisone zalf, teerzalf, nexium en motilium, amoxicilline
Aantal behandelingen: 10

 

Eczeem-allergiebehandeling-1a

Eczeem vóór allergiebehandeling met NAET

Eczeem-allergiebehandeling-2a

Eczeem ná allergiebehandeling met NAET

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn zoontje kreeg toen hij 4 maanden oud was opeens extreme eczeem op zijn kin en wangen. Via de dermatoloog kreeg ik alleen hydrocortisone zalf, wat niet echt resultaat gaf. Daarna kreeg hij teerzalf wat averechts werkte. Tot mijn zoontje bij 6 maanden helemaal open lag en niet meer sliep van de jeuk.

Ik kwam bij Joke terecht, fantastische en lieve vrouw. Zij gaf eerlijk aan dat ze niet exact wist hoeveel behandelingen hij nodig zou hebben. In het begin werd het zelfs iets erger maar na 4 behandelingen zagen we echt resultaat en na 7 behandelingen is hij er zo goed als vanaf.

Via de dermatoloog heb ik vaak aangedrongen op allergie testen maar dit wilde zij niet doen, omdat ze van mening waren dat de klachten niet allergie gerelateerd waren. Mijn gevoel gaf aan dat het wel degelijk een allergische reactie was.

Via Joke kwamen we er inderdaad achter dat hij tegen flink wat stoffen niet goed tegenkon. De stoffen die behandeld zijn: ei-mix,  calcium-mix, vitamine-C, vitamine-B-mix, suiker-mix, vaccinaties, gluten/tarwe/haver/mais, e-stoffen en medicatie-intoxicatie.

Na deze  behandelingen is hij geheel van zijn eczeem en van zijn allergieën af. Hij kan ondanks zijn reflux, alles weer eten en drinken.

Zelf ben ik ook via Joke in behandeling i.v.m. chronische vermoeidheid. Ook dit is enorm verbeterd na behandeling van de stoffenzoals:  melkmix, vitamine-B mix en suiker-mix. Ik blijk Candida te hebben en door mij meer aan dieet te houden en nog wat andere technieken vanuit de Kinesiologie gaat dit ook beter. Ik ben nog niet klaar bij Joke, maar al wel behoorlijk op de goede weg met mijn gezondheid!

Mevr. K.F. uit A.