-

Gertrude: uitslag in gezicht door voedseladditieven

voedseladditievenVoedseladditieven, kleurstoffen en E-nummers!? "Nee, daar komt die uitslag in uw gezicht niet van", zei het ziekenhuis. Ueh, wel dus!

 

Symptomen : uitslag in gezicht
Behandeld op : voedseladditieven: kleurstoffen. E-nummers
Therapeut : Marianne Agterdenbos, praktijk Marisun te Apeldoorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: hormoonzalf Aantal behandelingen: 10


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marianne heeft mij gevraagd een kon stukje te schrijven over de NAET-behandeling. Dus bij deze:

Eind 2011 kreeg ik spontaan enorme uitslag in mijn gezicht. Na smeren met hormoonzalf werd dat na vijf dagen weer minder, maar het kon zo plotseling weer terug komen. En in een hevige vorm waardoor ik de hele dag pijn aan mijn gezicht had. Het liefst had ik een boerka gedragen.

Mijn schoonzusje had een vriendin waarbij de NAET-therapie voor migraine had geholpen en zijn noemde mij Praktijk Apeldoorn. Hoewel ik er sceptisch tegenover stond, was ik bereid alles te proberen.

Tijdens de eerste afspraak is de methode van de behandeling doorgesproken en werd ik op de 16 basiselementen getest. Ik bleek bij 10 een allergische reactie te geven. Die moesten eerst geëlimineerd worden en dan zouden we weer verder kijken. Na een paar weken werd mijn huid al een stuk rustiger.

De oorzaak zat bij mij in voeding (voedseladditieven: kleurstoffen. E-nummers, enz.) terwijl in het ziekenhuis werd gezegd dat het daar niet van kon komen. Na circa 10 behandelingen ging het weer prima en ben ik gestopt.

Een paar weken geleden kreeg ik een beetje uitslag en ben ik voor een aantal behandelingen terug gegaan. Inmiddels kan ik alles weer eten.

Ik geloof in energiebanen en datje lijfin balans moet zijn. En toch vind ik het nog steeds bijzonder hoe de NAET-therapie werkt. Maar prima, ik ben er enorm mee geholpen.


Succes en hartelijke groet. Gertrude