-

Huiduitslag, hooikoorts en paardenallergie uitgeschakeld

man-paardWim kreeg allergische reacties in de vorm van huiduitslag op gezicht en lippen na het eten van bepaalde groenten, noten en fruit. Als hij paarden aanraakte, moest hij niezen en kreeg hij huiduitslag op mijn handen. In het voor en najaar had hij ook veel last van hooikoorts.Symptomen : hooikoorts, moe, huiduitslag op gezicht en lippen
Behandeld op : basis 12, rauwe wortels, sommige soorten sla, radijs, walnoten (noten), kersen, appels, paarden, paardenhaar en paarden-speeksel, selderij
Therapeut : Allergietherapeut Roy Vogel, Zutphen en Apeldoorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 10


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verlost van hooikoorts en van allerlei allergieën door NAET.

Door het eten van rauwe wortels, selderij, sommige soorten sla, radijs, walnoten, kersen, appels noem het maar op, paarden haar enz. kreeg ik last van heftige allergische reacties in de vorm van huiduitslag op gezicht en lippen. Na het aanraken van paarden bij mijn zoon, moest ik altijd niezen en kreeg ik huiduitslag op mijn handen. In het voor en najaar had ik ook veel last van hooikoorts.

Het was na mijn vakantie in Oostenrijk dat ik de advertentie van Roy Vogel las en de behandeling met NAET, een vakantie wanneer je uit ging eten weer zat te vissen om allerlei ingrediënten uit het eten te halen.

Vanaf mij 16e  jaar zijn de allergische reacties ontstaan. Jaren lang ben ik met medicijnen behandeld zonder resultaat.

De behandeling ben ik begonnen met de gedachte,  baad het niet het schaad ook niet. In ben nu 9 a 10 keer behandeld door Roy Vogel en mensen in mijn omgeving die me kennen en ikzelf staan helemaal verbaasd over het resultaat.

Jammer dat ik deze behandel methode pas op men 62e  jaar ontdekte.
*Jammer dat huisartsen je niet attent maken op deze behandel wijze.
De behandeling maakt voor mij het leven aangenamer.

Wim

* Allergie-weg.nl: dat gevoel ken ik Wim, daarom ben ik deze website ooit begonnen.