-

Astma, slijmproductie en ontlasting onder controle

Parfum-allergieAstma en buikpijn onder controle. Truus kan weer alles eten zonder allergische reacties. Voor parfum en andere sterke luchtjes hoeft ze niet meer bang te zijn.

 

Symptomen : Astma en diarree door voedselintolerantie
Behandeld op : ei/kip, melk/calcium, vitamine C en B, suiker, zout, gist, graan, chemicaliën, mist, regen en sneeuw/kou, bomen en grassen en smoke-mix
Therapeut : Roy Vogel Allergietherapeut.nl Apeldoorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Truus, ben 41 jaar.

Ik heb al jaren last van ASTMA, en ook van voedsel intolerantie.
Ik kon geen bruin/volkoren brood eten, geen zuurkool of fruit zonder allergische reactie. Bij bruin/volkoren brood en zuurkool zat ik binnen een half uur op het toilet en liep letterlijk leeg, en bij fruit kreeg ik als reactie tintelende en zwellende lippen en tong en wangen.

Van parfum, verf, sticker verwijderaar en alle andere heftig ruikende luchtjes werd ik zo benauwd dat ik ziek van mijn werk naar huis kon. Ik moest dan veel medicijnen extra gebruiken, voelde me dan moe en uitgeput en had heel veel slijmproductie. Soms zat ik hierdoor weken ziek thuis.

Toen las ik een advertentie in de plaatselijke krant over NAET therapie. Eigenlijk een HER programmeren van je lichaam.
Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet, en heb een afspraak gemaakt.

Wat een verbetering, ik ben behandeld voor ei/kip, melk/calcium, vitamine C en B, suiker, zout, gist en graan. Dat is de basis waar ik allemaal al verkeerd op reageerde. Daarna kwam de chemische mix en voor mist, regen en sneeuw/kou, bomen en grassen en smoke mix. Je hoeft maar 25 uur je aan een dieet te houden wat heel goed te doen is, en daarna heb je er geen last meer van.

Ik kan weer alle soorten brood, fruit en zuurkool eten zonder allergische reacties. Mijn ontlasting is een stuk normaler en ik heb veel minder slijm productie dus veel minder benauwd. De neusspray die ik normaal elke dag moest gebruiken is nu alleen nog maar bij verkoudheid. Ik heb meer energie je voelt je lekkerder, je hoeft niet meer overal over na te denken of je iets wel of niet kunt doen of eten.

Kortom ik kan het iedereen aanraden die last heeft van allergische reacties en voedsel intolerantie. Het is letterlijk een verademing.

Gertrude