-

Jasmijn was allergisch voor broer, maar knuffelt hem nu

broertje-en-zusjeZusje Jasmijn ging niet zo leuk om met haar nieuwe broertje Thomas. Thomas werd door haar genegeerd en ze was jaloers. Jasmijn bleek allergisch voor hem te zijn. Na 1 NAET behandeling verbeterde de broer-zus-relatie flink.

 

Symptomen : broertje negeren, boos worden, jaloezie tegen broertje
Behandeld op : broer
Therapeut : Inge Hagemans, PraktijkApeldoorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 1


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jasmijn

Hallo Inge,

Een paar weken geleden is mijn dochter Jasmijn van bijna 3 jaar behandeld voor haar broertje Thomas van bijna 1 jaar.

Het bleek dat zij allergisch voor hem was. Absoluut niet leuk voor mij om te horen maar wel werd alles ineens verklaarbaar. Ze speelde eigenlijk nooit echt samen met hem, was alleen maar met haar eigen ding bezig. Als het over hem ging ging ze echt overal tegen in. Wij zeiden zo vaak, ach Jasmijn doe eens lief tegen je broertje en niet zo schreeuwen tegen hem. Het hielp allemaal niets, we konden er niets aan veranderen. In het begin dachten we nog, ach dat hoort erbij .. gezonde jaloezie.

Maar echt waar, direct na de behandeling zagen we al verschil. Ze is nu zo lief voor hem, wil af en toe samen met hem in de box, speelt met hem, kruipt samen met hem het hele huis door. Maar het gaat ook om de manier waarop ze met hem communiceert. Ze knuffelt hem nu ook zo af en toe, geeft hem kusjes. Dat deed ze eerder ook wel eens, maar dan voornamelijk als wij het vroegen.

Ze deelt nu ook speelgoed met hem, ze betrekt hem overal bij. Natuurlijk is er wel eens wat, maar er is nu in ieder geval een gezonde broer-zusverhouding. Voor ons ook prachtig om te zien, ik wil niet weten hoe het was gegaan zonder NAET!

Heel erg bedankt!

Groetjes Chantal en een heel gelukkig gezinnetje!