-

Chronische buikpijn, vermoeidheid en misselijkheid uitgeschakeld bij Valérie


Valérie, 17, kampte 1,5 jaar met chronische buikpijn, vermoeidheid, misselijkheid en gebrek aan eetlust. Onderzoek in het ziekenhuis leverde niets op. Onderzoek en behandeling bij Hetty de Zeeuw hielp vanaf de eerste dag.

 

Symptomen : chronische buikpijn, vermoeidheid, misselijkheid en gebrek aan eetlust
Therapeut : Hetty de Zeeuw
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben een meisje van bijna 17 jaar, en kampte al ruim anderhalf jaar met chronische vermoeidheid, misselijkheid en buikpijn en een gebrek aan eetlust.

Uiteindelijk ben ik in het ziekenhuis volledig onderzocht,en hebben alle uitslagen van deze onderzoeken maanden op zich laten wachten. Men kon niets vinden, dat had ik niet verwacht, want ik voelde mij erg rot.

Ik kon zo vaak niet naar school dat ik zelfs ben blijven zitten.

Toen ben ik naar Mevrouw de Zeeuw gegaan en zij heeft een uitgebreid onderzoek gedaan. Ik kreeg een voedingsadvies en bijpassende medicatieadvies. Een hele opluchting was dat vanaf de eerste dag mijn misselijkheid weg begon te gaan.

Nu ben ik zes weken en een controle onderzoek verder, en voel mij zo goed als gezond. Ik ben weer gaan skeeleren en zwemmen en op school kan ik mij weer goed concentreren.