-

Jonge meid bevrijd van eczeem

Jonge meid bevrijd van eczeem. Hormoonzalf mocht niet baten. Homeopathie deed veel goed. NAET deed de rest.

Symptomen : Eczeem, droge huid
Therapeut : Sylvia van der Giessen uit Sleeuwijk
Therapieën : Espavo Allergie Technieken
Voorheen gebruikte medicijnen: hormoonzalf


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn dochter van 7 jaar had vrijwel gelijk na haar geboorte een droge huid. Dit veranderde in enkele maanden in eczeem. Ze had op haar benen, armen en handen eczeem. Hieraan bleef ze maar krabben tot het bloed eruit kwam. Waarschijnlijk kwam er dan een pijngevoel in plaats van een jeuk-gevoel.

Via de huisarts kwamen we niet verder dan de gebruikelijke hormoonzalfjes. Deze hielpen niet echt.

Toen ze ongeveer 2 jaar was zijn we bij een klassiek homeopaat gekomen. Zij heeft heel veel voor mijn dochter gedaan. De meeste jeuk is onder controle gekomen. Maar het eczeem ging niet weg. Toen mijn dochter ouder werd en naar school ging vond zij het heel vervelend dat andere kindjes iets van haar handen/benen zeiden. Dus ga je weer zoeken naar een oplossing.

De oplossing hebben wij gevonden in Sylvia van der Giessen. Zij wilde mijn dochter behandelen. We zijn daar gekomen en ik heb vol verbazing naar de behandeling zitten kijken. We hebben de opdrachten (‘puntjes’ wrijven en bepaalde stoffen/voedingsmiddelen enkele uren vermijden) uitgevoerd. En er kwam verbetering bij mijn dochter! Wat was dat geweldig. We zijn nog diversen keren bij Sylvia van der Giessen terug geweest omdat mijn dochter voor verschillende dingen behandeld moest worden.

Inmiddels heb ik een prachtige dochter met een heel mooi huidje waar gelukkig al het eczeem weg is.

Ook toen mijn dochter het erg moeilijk had om afscheid te nemen van mij bij school kwam Sylvia van der Giessen met een oplossing. Dankzij haar gaat ze vrolijk fluitend naar school en bij vriendjes en vriendinnetjes spelen.