-

Notenallergie, visallergie en wespen- en muggenallergie opgelost.

Aanvankelijk had deze mevrouw 'slechts' last van heftige notenallergie, maar de allergieën werden uitgebreid met visallergie (antihistamineallergie) en wespen- en muggenallergie. Van de meeste allergieën is zij nu verlost dankzij NAET.

Symptomen : Opgezette wang en lippen, jeuk en rode huidvlekken
Behandeld op : Muggenallergie, wespenallergie, notenallergie, visallergie
Therapeut : NIEUW-VENNEP: Jessica van Santen
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn ervaring met NAET kan ik in het kort typeren als wonderlijk.

Zolang als ik mij kan herinneren heb ik last van ernstige allergie-reacties wanneer ik bepaalde noten eet of ruik. Echter, toen mijn vader overleed in 2005 bleek ik steeds meer allergieën op te bouwen: voor steken van wespen, muggen maar ook het eten van vis. De ochtend na een vismaaltijd stond ik op met een opgezette wang en lippen.

Ook kreeg ik steeds meer last van jeuk en rode huidvlekken. Deze reacties hielden ongeveer twee dagen aan en belemmerde mij behoorlijk in mijn doen en laten. Nadat ik door mijn huisarts naar huis was gestuurd met de mededeling dat ik met mijn visallergie moest leren leven en ik vis maar beter uit mijn menu kon schrappen, zocht ik op internet allergie-weg.nl. naar andere oplossingen en stuitte ik op de NAET-behandeling.

Eenmaal in contact met Jessica van Santen kon ik, ondanks haar prettige uitleg, maar moeilijk geloven dat NAET mij zou helpen. Maar al na een paar sessies kon ik weer zonder problemen vis eten. Een wonderlijk resultaat. Verder zoekend naar stoffen waar mijn lichaam op reageerde, leverde op dat mijn mug-/wespen allergie verdween, maar helaas niet mijn reactie op noten. Dit bleek in mijn geval toch lastig, maar - met incidenteel Telfast gebruik – wel mee te leven.

De behandeling verloopt volgens een vast protocol van meting van spierspanning als reactie op door Jessica aangeboden buisjes met bepaalde voedingsstoffen. Hiervoor lig je gekleed op een behandeltafel en wacht je rustig af hoe je lichaam reageert. Na de NAET afsluiting is het nodig om de daarop volgende 25 uren bepaalde stoffen te weren. Jessica gaf mij goede tips waardoor dit voor mij prima was uit te voeren.

Jessica van Santen is een nuchtere, rustige en nieuwsgierige behandelaar die goed communiceert. Zij neemt alle tijd en stelt de kwaliteit van de behandeling en de werkrelatie voorop.

Ik ben haar erg dankbaar dat zij de opbouw van allergieën in mijn lichaam wist te doorbreken en kan haar en de methode NAET van harte aanbevelen.

Mevrouw F. te A. 

 

Commentaar: ik had nog langer willen werken aan de notenallergie, maar door omstandigheden kreeg ik daar niet de kans toe.