-

Waterallergie: Hocus Pocus NAET meest effectieve remedie

hocus-pocusEen gevoelige  huid: vaak rood, jeukerig, verdikt en schilferig. Onze dochter had dit als baby al. Ze bleek overgevoelig te zijn voor water. Baden, douchen en zwembad, daar moest onze dochter niets van hebben. NAET was voor ons Hocus Pocus, maar wel Hocus Pocus die werkt!

Symptomen : gevoelige  huid: vaak rood, jeukerig, verdikt en schilferig
Behandeld op : Calcium, Suiker, Vitamine c, IJzer, Mineralen, Zuur, Kleurstoffen, Chocolade, Water, Chloor
Therapeut : Egmond aan zee: Linda Liefting, Praktijk Jade
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: hormoonalf 
Aantal behandelingen:
9

 

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo Linda

Hierbij mijn stukje over onze ervaring met NAET.

Al vanaf  baby had mijn dochter een gevoelige  huid. Vaak rood, jeukerig, verdikt en schilferig. De dokter heeft dan ook menig recept voor een smeerseltje uitgeschreven, met en zonder hormonen maar dat is eigenlijk symptoom bestrijden en niet de oorzaak weghalen.

Het was ook niet altijd even erg. Vaak zonder enige reden werd het heel hevig of na het baden en later douchen.  Zwemmen werd later helemaal hopeloos, vaak zat ze aan de kant van het zwembad of ging gewoon niet mee. Van een verjaardagspartijtje in het zwembad werd ze dan ook beslist niet vrolijk.

Puur bij toeval kreeg ik te horen dat er een geneeswijze bestond die de oorzaak zou kunnen weghalen en ja, dat ga je dan maar proberen. Bij de eerste sessie had ik toch wel zo iets van: "Oké en dit gaat dus helpen? Deze hocus-pocus? Gelukkig gingen we ook een tweede keer (de verzekering vergoede een klein deel, en dat zal toch niet voor niets zijn was mijn redenatie)

Ook het zwemmen kwam aan bod en het douchen, dit werd behandeld en mijn dochter werd geleerd hoe ze zich zelf kon behandelen. Toevallig moest  ze de volgende dag met school gaan zwemmen, ze kwam thuis en zei zeer verrast: "Mam, ik heb  geen allergie!" 's Avonds bij het douchen het zelfde ritueel toegepast en wederom, geen allergie. Eureka! Wat een heerlijk gevoel.

Het blijkt dat mijn dochter voor heel veel allergisch is en we nog menig keer zijn geweest. Soms komt het terug, en dan blijkt ze toch opeens iets te hebben gegeten waar ze niet tegen kan. Het blijft oppassen maar er is uitkomst. Wel is het zaak om bewust te zijn met wat  je eet en dat is soms wel eens moeilijk.

Vriendelijke groet,

L. Rolleman

Reactie van Linda Liefting (therapeut): "En ik heb haar geleerd hoe zij zichzelf kan behandelen, zodat zij zich iedere keer onder de douche kon gaan behandelen en in het zwembad."