-

Spierpijn genezen via allergiebehandeling

spierpijn-nekVanwege spierpijn in schouders, armen, knieen, voeten en regelmatig pijnlijke opgezette handen, bezocht Marja een voetreflextherapeute. Maar die verwees door naar NAET. De pijn is nu weg en haar astma is verminderd.

 

Symptomen : spierpijn in schouders, armen, knieen, voeten en regelmatig pijnlijke opgezette handen, hooikoorts later werd het astmatische bronchitus
Behandeld op : Eiwitten + base 26-10-2011
Calcium + 'too much' (emotie) 4-11-2011
Vitamine C  + base 4-11-2011
Vit b 12 + base 1-12-2011
Magnesium + base 14-12-2011
Gist + base 23-12-2011
53  zoetstof 9-1-2012
58 Kleurstof + base 9-1-2012
59 additieven 9-1-2012
Histamine + base 22-2-2012
Zouten 22-2-2012
Therapeut : Jaap Jacobs, arts, Natuurpraktijk Jacobs te Rotterdam 
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: reumamedicijnen, paracetamol
Aantal behandelingen: 10


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben een vrouw van 69 jaar en heb al jaren last van allergieen. In mn jeugd last van hooikoorts later werd het astmatische bronchitus. Daar kreeg ik medicijnen voor, vroeger van de longarts en later van de huisarts.

Een jaar of 4 geleden kreeg ik spierpijn in schouders, armen, knieen, voeten en regelmatig pijnlijke opgezette handen.

Ik ben met mn spierklachten bij de huisarts geweest en hij heeft me doorgestuurd naar een reumatoloog, daar kreeg ik medicijnen tegen de pijn, reumamedicijnen, maar uit bloedonderzoek kwam niet dat het reuma was. Bij de apotheek vertelden ze dat de medicijnen die ik kreeg niet matchten met m'n bloeddruktabletten. De apotheek raadde me aan om paracetamol te gebruiken omdat dat geen kwaad kon. Met 2 paracetamol was inderdaad de kop van de pijn af zodat ik kon slapen.

Mijn spierpijnen waren beperkend, soms kon ik mn handen niet gebruiken en soms liep ik 's middags en 's avonds strompelend door het huis.

Via de voetreflextherapeute hoorde ik van de NAET-methode en heb ik contact opgenomen met dokter Jaap Jacobs (natuurarts, acupucturist in Rotterdam. Hij past de NAET-methode toe.

De methode is pijnloos, makkelijk te ondergaan. Maar hoe het werkt is voor mij wat lastig uit te leggen.

Dokter jacobs is rustig, heeft aandacht en het lijkt of hij je lichaam als het ware leest en daardoor ook emotionele blokkades op het spoor komt.

De emotionele blokkade heeft dr. Jacobs gevonden met de zogenaamde polsdiagnose. Hij vroeg me toen hij daarmee bezig was, of er ergens laag bij mijn rug iets gebeurd was vroeger. Ik vertelde dat mijn moeder na mijn geboorte is opgenomen vanwege postnatale depressie, psychoses denk ik, de juiste diagnose heb ik nooit gehoord.

Wel wilde ik laten weten dat mensen weten dat deze natuurarts veel weet en mij goed heeft geholpen. Ook mijn zoon met colitus ulcerosa heeft dr. Jacobs goed geholpen. ik ben nu van de pijn af maar wanneer ik bepaalde dingen eet die op de verbodslijst staan, bv; schimmelkaas dan speelt het weer op, maar is ook snel weer weg wanneer ik me wel aan het dieet houd.

Na de behandeling hiervan was ik weer stevig (zo voelde ik dat). Ik heb nu ongeveer 10 behandelingen gehad en heb geen pijn meer, zelfs m'n astma is verminderd. Ik ben hem dankbaar voor zijn hulp en raad mensen met klachten aan het ook te proberen.

Maria