-

15 kg afgevallen door voedselallergieën, nu weer op gewicht

eatMarlie viel 15 kilo af door voedselallergieën. Na het eten kreeg ze steevast heftige buikpijn, dus ze durfde bijna niets meer te eten. Onderzoek in het ziekenhuis leverde niets op. Nu is ze weer 10kg aangekomen.

 

Symptomen : buikpijn,
Behandeld op : hele basisbehandeling (BBF, eiwitten, calcium, vitamine C, vitamine A, vitamine B, ijzer, mineralen, zouten, granen) en daarna nog losse aspecten zoals straling, en geopatische belasting
Therapeut : Natuurgeneeskundig therapeut, praktijk Martha Rutgers, Holten/Almelo
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: ?


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Marlie en ik ben het afgelopen jaar erg ziek geweest. Ik had last van mijn darmen na het eten, hierdoor kon ik bijna niks meer eten en ben hierdoor 15 kilo afgevallen! 

Door de huisarts zijn testen zoals gluten allergie gedaan en in het ziekenhuis ben ik door de MRI scan geweest en is er een echo gemaakt, ook heb ik een maagonderzoek en darmonderzoek gehad. Helaas dus zat er niks anders op dan iets anders te proberen.

Via via ben ik zo terecht gekomen bij Martha Rutgers in Almelo die met N.A.E.T werkt. Eerst vondt ik het allemaal een beetje vreemd maar wou het toch proberen. Ik had al vanalles anders geprobeerd maar niks bleek te helpen en had ik dus niks te verliezen.

Nu ongeveer een half jaar later heb ik bijna alle behandelingen afgerond en eet ik weer alles en ben ik weer 10 kilo aangekomen, en dat allemaal door de behandeling van N.A.E.T! Ik ben nu nog onder behandeling voor mijn moeheid, en weet zeker dat dat ook goed gaat komen!! Ik ben Martha hier erg dankbaar voor, en N.A.E.T natuurlijk!

Groetjess Marlie

 

31 juli 2013 geeft Marlie via email nog wat aanvullende informatie:

Heb nog steeds wel last van mijn buik maar dat is waarschijnlijk wel een chronisch iets, ik moet oppassen met wat ik eet, niet te vet en van tarwe en gist krijg ik ook vaak last, heb altijd nog erg opgezwollen en dikke buik van het eten maar ik kan het tenminste wel weer verdragen.

Ik ben nu nog onder behandeling voor de moeheid, ik ben erg gevoelig en dus trek ik mij alles nogal snel aan waardoor ik vaak erg moe ben en dus soms ziek ben van moeheid. Martha helpt me hier erg goed bij en gaat ook steeds iets beter!!

Ik heb de hele basisbehandeling doorgaan en daarna nog losse aspecten zoals straling, en geopatische belasting.
De hoeveelheid is niet meer te tellen haha, ben nu al 2 jaar bij Martha en heb al tig behandelingen ondergaan.
 
Hopelijk is dit een beetje meer informatie.