-

Eczeem-behandeling geslaagd

Dochter Suus van 6 jaar had astma met gevolg eczeem. Het eczeem zat in de knieholtes, schaamstreek, armen, buik etc. En echt tot bloedens aan toe. Geen vervelende hormoonzalven en troep, maar echt puur vertrouwen in naar het lichaam luisteren.

Symptomen : Eczeem tot bloedens aan toe in de knieholtes, schaamstreek, armen, buik etc.
Therapeut : Geen Allergie Meer, Jeanette Timmerman, HOOFDDORP
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eczeem:

Mijn dochter van 6 jaar heeft astma met gevolg eczeem. Het eczeem zat in de knieholtes, schaamstreek, armen, buik etc. En echt tot bloedens aan toe.

Op het moment dat ik echt niet meer wist wat ik eraan moest doen, kwam ik Jeanette tegen en kwam zo in aanraking met de Naet therapie. Het sprak mij meteen aan en gelukkig klikte het met mijn dochter Suus en Jeanette helemaal goed.

Vanaf dat moment zijn we wekelijks bij haar gekomen en heeft ze Suus behandeld voor haar eczeem. Ik herkende alle stofjes waarvoor Suus behandeld moest worden en dat gaf een zeer warm en goed gevoel.

We hadden daarom ook zo’n vertrouwen in niet alleen de Naet therapie, maar zeker ook in Jeanette. Haar enthousiasme en professionaliteit heeft er tot geleid dat ik in een paar maanden tijd een dochter zonder eczeem had. Echt geweldig…

Geen vervelende hormoonzalven en troep, maar echt puur vertrouwen in naar het lichaam luisteren. Wij kunnen deze therapie iedereen aanraden en hopen dat heel veel mensen deze methode leren kennen.

Het eczeem is weg gelukkig, maar we missen Jeanette wel. Wat een topper…

Bedankt, dikke kus van Suus.