-

Chronische buikklachten na buikoperaties behandeld

buikoperatieSuzanne kreeg chronische buikklachten na meerdere buikoperaties. De artsen konden niets voor haar doen. Dankzij NAET zijn haar buikklachten vrijwel verdwenen.

 

Symptomen : chronische buikklachten na meerdere buikoperaties, weinig energie
Therapeut : Praktijk voor Kinesiologie en Allergie Eliminatie Elewa, RAALTE en KLAZIENAVEEN
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al jaren kampte ik met chronische buikklachten na meerdere buikoperaties. Ook mijn energie-level was niet om over naar huis te schrijven.

Via een vriendin kwam ik in contact met Ewa Bouman (www.elewa.nl). Na medisch helemaal 'uitgepraat' te zijn, ging ik naar Ewa met een gevoel 'baat het niet, schaadt het niet. Dit gevoel werd wel aangevuld met hoop, want in mijn omgeving had ik twee ervaringsverhalen die zeer positief waren!

Ewa heeft me behandeld vanuit de NAET en de Kinesiologie en ik voel me sindsdien steeds beter! Ik had nooit gedacht dat er nog zoveel te bereiken was in mijn 'medische toestand' en mijn leven is er sindsdien behoorlijk op vooruit gegaan. Ik heb meer energie, vrijwel nooit meer buikklachten en als ze er wel zijn, zijn ze minder heftig en sneller voorbij.

In mijn omgeving krijg ik te zelfs horen dat ik er beter uitzie! Ik kan iedereen alleen maar aanraden: heb je klachten waar zo 1-2-3 geen oplossing voor lijkt te zijn? Beproef je geluk eens in het alternatieve circuit!

Ook wil ik Ewa Bouman hier nog even extra noemen, zij is een zeer bekwame behandelaar en bovendien een geweldig en warm persoon die ik zeer bewonder en respecteer!

Suzanne