-

Migraine door chocoladeallergie opgelost

chocolade-migraine-1Omdat Hans niet van de chocolade af kon blijven, had hij vanaf zijn 4e wekelijk last van migraine.

 

Symptomen : Migraine: zware hoofdpijn en constant overgeven
Behandeld op : o.a. suiker, chocolade, vis, verse sinaasappels
Therapeut : SLEEUWIJK: Sylvia van der Giessen
Therapieën : Espavo Therapie Allergie

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kinesiologie Bach en Espavo-remedies 25 jaar Migraine.

Ik ben Hans, ik ben 29 en heb al 25 jaar migraine, althans had! Ik heb vanaf mijn vierde levensjaar migraine. Ik kreeg dit als ik bijvoorbeeld chocolade, vis, varkensvlees en verse sinaasappels at. Natuurlijk was ik jong en hield ik me daar niet aan. Vooral chocolade vond ik erg heerlijk. Doordat ik elke keer chocolade at, lag ik zeker elke week wel eens met migraine op bed. Dit heeft tot mijn 14de jaar geduurd. Vanaf mijn 14de heb ik geen chocolade meer op, omdat ik zo ziek was geworden van de chocolade. Ik dacht dat ik geen levenslicht meer kon zien.

Mijn klachten bij migraine waren: zware hoofdpijn en constant overgeven. Ik ben toch gaan leren leven vooral zonder chocolade en vis. Van varkensvlees allergie ben ik in de loop van de jaren overheen gegroeid. Want ik kon half om half gehakt eten, ham, boterhamworst, varkenshaas etc. Dit was echt onbewust dat ik hier achterkwam. Maar de vis en chocolade durfde ik niet meer te eten.

Je raakt eraan gewend, maar het stond me wel steeds tegen, dat bij mijn ouders bijvoorbeeld met Kerst altijd chocoladetaart stond of een viscocktail. Deze weten als geen ander dat ik migraine heb. Maar ja, ik had altijd een alternatieve maaltijd en heb nog 3 broers en 1 zus om rekening mee te houden. Dus ik deed niet moeilijk, maar het irriteerde wel van binnen.

Mijn vrouw Simone, (waarmee ik vanaf 2003 samen ben en in 2008 getrouwd mee ben) zat al jaren te hameren of dat ik iets tegen de chocolade en vis wilde doen. Ik vond het allemaal best en was gewend aan mijn allergie, maar toch bleef ze erop hameren. Op een gegeven moment ben ik er over gaan denken en ik zat te denken: Hoe zal toch een MARS weer smaken of een milky way en vooral een boterham met hagelslag.

Maar ik liet het nog even rusten. Totdat de zus van mijn vrouw Simone naar een Alternatieve geneeswijze ging met haar jongste dochter en tevens ons peetkind. Deze heeft een glutenallergie en is toen naar Sylvia van der Giessen in Sleeuwijk gegaan. Ze verleent een alternatieve geneeswijze Kinesiologie Bach en Espavo-remedies. Na de behandeling daarvan kon ons peetkindje weer normale voedingsstoffen eten.

Simone vroeg aan mij of ik ook naar Sleeuwijk wilde. Ik geloofde er in eerste instantie niet in, maar stond er wel voor open. Baat het niet, schaadt het niet. Simone had een afspraak gemaakt met Sylvia. Op een woensdag zijn we voor het eerst naar Sleeuwijk gegaan. Na een intakegesprek gingen we aan de slag.

Ik kan het moeilijk beschrijven wat Sylvia precies doet, maar ze werkt met heel veel buisjes met verschillende soorten stoffen. Zeg maar de Kinesiologie Bach en Espavo-remedies Sylvia maakt contact met mijn lichaam, en daaruit kon ze maken dat ik allergisch was voor chocolade en vis. Mijn lichaam was daarbij niet in balans. Ik moest dan ook een aantal buisjes met de meest rare stoffen in mijn hand houden. Dat waren er meestal 9 en werden in een potje gedaan. Mijn lichaam koos via Sylvia de stoffen, van daaruit ging Sylvia aan de slag.

Sylvia kon ook aan mijn vingerwerk zien of dat ik in balans was. Ik moest dan met mijn duim en met de binnenkant van mijn hand naar buiten toe mijn wijs-, ring- en middelvinger raken. Daarna begon Sylvia ‘puncties’ (acupressuur) uit te voeren met haar duimen over mijn gehele wervelkolom, oftwel ze ging mijn systeem resetten. Dit moest een keer of 3. Na iedere ‘punctie’ moest ik 1 keer diep in- en uitademen, daarna moest ik normaal ademhalen. Dit was om de afvalstoffen te verdrijven.

Als dit gedaan was, maakte Sylvia weer contact met mijn lichaam, dan kon ze weer voelen hoe het met de balans was. Het vreemde was dat bij mijn eerste bezoek mijn suikerbalans niet goed was (geen diabetes). Dit gaf mij lichaam aan. Dus dit werd eerst behandeld en daarna gingen we over naar de cacao/chocolade. Dit kon niet gelijk, dit zou te zwaar zijn voor mijn lichaam.

De eerste behandeling was inderdaad vermoeiend. Daarna ben ik nog 3x teruggeweest voor de chocolade en kreeg ik dezelfde behandelingen die ik uitgelegd heb. Na de vierde behandeling op 1 september 2011 was de chocolade in balans en gereset in mijn lichaam, dus ik mocht de volgende dag weer chocolade eten. Ik vond het erg spannend, want van een klein stukje chocolade werd ik al ziek vroeger. Dus mijn eerste stukje chocolade was een kwart boterham met chocoladepasta. Dit was echt heerlijk. Ik voelde me goed en de dag erna had ik nergens last van. Daarna ben ik met een halve boterham met hagelslag begonnen en dat ging ook goed. Daarna ging ik verder uitbreiden, zeg maar een halve Mars en een boterham en zo werd het meer en meer.

Tot op de dag van vandaag heb ik nergens last meer van en ben ik zo blij dat ik het gedaan heb. Ik geniet van de Mars en de boterham met hagelslag die ik nu kan eten dankzij Sylvia. Ik heb ook maar gelijk de visallergie aangepakt met Sylvia. Hiervoor had ik maar 1 behandeling nodig. De eerste vis die ik at was een nieuwe haring met uitjes. Dat was nou niet bepaald het eten wat ik gemist had haha. Maar het belangrijkste is, dat ik hiervan ook geen last van migraine heb gehad.

Gelukkig vond ik de tonijnsalade wel erg lekker. Dus het heeft zeker een doel gehad.

Nu hoef ik nergens meer rekening te houden qua eten. Dat is zo fijn gevoel!!! Nu hoef ik niet meer te vragen op verjaardagen: Is dit vis of zit er chocolade in? Zo ja, dan hoef ik het niet.

Mijn vrouw is ook blij, nu hoef ze ook nergens naar te kijken. Dit is allemaal aan Sylvia te danken.

Dus bij deze als je dit leest:

Hartstikke bedankt!!!!

Hans de Roon

 

Ik ben behandeld door:

Sylvia van der Giessen
Adres : Vlierdreef 14, 4254 GK Sleeuwijk
Telefoon : 0183302520
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.