-

Vermoeidheid na burnout genezen

Anita's kwam over burnout/depressie heen, haar klachten werden wel minder, maar verdwenen niet. Bij Sylvia verdwenen deze klachten en ook nog haar parfum-allergie en haar nikkel-allergie.

Symptomen : burn-out/ depressie, vermoeidheid; met tijden depressief; diarree; hoofdpijn, parfum-allergie en nikkel-allergie
Behandeld op : melkproducten; nikkel; een stof die in alcohol zit en parfum; emoties, blokkades vanuit haar jeugd en huwelijk
Therapeut : SLEEUWIJK: Sylvia van der Giessen
Therapieën : Espavo Therapie Allergie
Aantal behandelingen: rond de 8 keer

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb 2 jaar geleden een burn-out/ depressie gehad, en de klachten (vermoeidheid; met tijden depresief; diarree; hoofdpijn) trokken wel weg maar waren in mindere maten nog steeds aanwezig. sinds ik bij Sylvia ben geweest zijn die klachten verdwenen. Daarnaast had ik last van een parfum-allergie. En nikkel-allergie.

Via Google, ben ik op de site www.allergie-weg.nl gekomen. Ik had allereerst een mailtje naar een andere therapeut gestuurd, waar ik geen reactie op kreeg. Toen ik verder ging zoeken, zag ik Sylvia staan, die nog dichter bij mij in de buurt woonde, dus wat nog beter was.

Sylvia kon aan mijn spierkracht voelen welke allergieen naar boven kwamen tijdens de behandeling. Ik moest de stof in mijn hand houden terwijl Sylvia bepaalde drukpunten ging "masseren" en verankeren. Na de behandeling mocht ik dan niet met de bepaalde stof in aanraking komen, voor het door Sylvia uitgerekende, aantal uur. Zo ben ik behandeld onder andere voor melkproducten; nikkel; een stof die in alcohol zit en parfum.

Er kwamen blokkades naar boven van mijn jeugd, en dingen die ik nog niet verwerkt had van mijn huwelijk. Deze blokkades zijn weg gehaald. Volgens Sylvia kunnen allergieen ontstaan door traumatische/ minder leuke ervaringen die je hebt meegemaakt.

Ik voel me een stuk beter dan voor dat ik door Sylvia behandeld ben. Ik heb (bijna) geen diarree meer gehad. Iedereen heeft natuurlijk wel eens diarree, maar de diarree die ik van de een op de andere minuut kon krijgen door een allergische reactie, die is weg. Ik draag weer sieraden zonder daar exceem van te krijgen, riemen die ik op mijn huid kan dragen zonder dat ik daar een reactie van krijg.

Na afloop van de behandeling voelde ik me altijd een stuk beter als op de heenweg. Sylvia heeft bij mij een aantal blokkades weg gehaald, en na de behandeling voelde ik me altijd een stuk opgeruimder!

Ik heb 2x een rare ervaring gehad. 1x dat ik op de terugweg ineens hoofdpijn voelde op komen zetten. En 1x dat er een blauwe kleur behandeld moest worden. Op de terugweg zal ik alleen maar dingen die blauw waren. Iedere auto die ik zag was blauw, vrachtwagens die me opvielen waren blauw. Andere kleur auto's reden er natuurlijk ook maar die vielen me niet op. Ik zag een wegwerker lang de kant van de weg met een blauwe zak in zijn hand. Blauw kleurige posters of reclameborden langs de kant van de weg etc etc. Een paar uur later was alles weer "normaal"

Het is nu een aantal maanden na de behandelingen die ik bij Sylvia heb gedaan. We hadden afgesproken dat we na de zomervakantie zo nodig nog een behandeling zouden kunnen doen. Maar tot op de dag van vandaag heb ik niet het idee dat het nog nodig is. Er zijn zoveel klachten waarvan ik denk "he, dat heb ik tegenwoordig niet meer". Of ik betrap me erop dat ik steeds meer melkproducten neem zonder dat ik erbij nadenk of er diarree van krijg. Ik kan ook weer heerlijke parfum dragen zonder daar klachten van te krijgen, of als ik bijv in de bioscoop ben en er zit iemand voor me die een luchtje op heeft, kan ik tegenwoordig genieten van de film, in plaats van me op mijn buikkrampen te moeten richten.

Maar ook (terugkerende) gedachten die eerst veel door mijn hoofd gingen, die ik nu "vergeten" ben. Ik was vorige week maandag bij een paranormaal dame, die me, zonder dat ik dat van te voren wist, heeft gemagnetiseerd. Ze vertelde me dat ik heel veel rust in mijn lichaam had, en zo goed als geen blokkades!! Dit is dus met dank aan Sylvia van der Giessen, want ik ben eerder gemagnetiseerd (voor de behandelingen van Sylvia dus) en toen kreeg ik altijd te horen dat er veel blokkades zaten en dat ik erg onrustig was. Ik ben dus erg blij dat ik de Espavo Therapie heb laten doen!

Anita Huijgens, 45 jaar.