-

Hooikoorts, steken in de keel en opgezwollen ogen opgelost

Al lange tijd had ik last van hooikoorts, onverklaarbare steken in mijn keel en opgezwollen ogen. Homeopathische pilletjes en neusspray tegen hooikoorts werkten bij mij niet. NAET wel.

Symptomen : Hooikoorts, steken in de keel, jeukende ogen, niesen
Behandeld op : eimix; vit. C-mix; zoutmix; graanmix; pollenmix; kruidenmix
Therapeut : Peter Vergroesen, Totally Balanced te Weert
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: homeopathische pilletjes en neusspray tegen hooikoorts 
Aantal behandelingen: 6


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al lange tijd had ik last van hooikoorts en onverklaarbare steken in mijn keel. De meeste homeopathische pilletjes werkten niet optimaal, en liep ik alsnog de hele dag met opgezwollen ogen.

Toen ik een foldertje in de bus kreeg met informatie over NAET leek het me de moeite waard om te proberen. De behandelingen verliepen prima, ik heb geen last gehad van bijwerkingen. Je moet wel goed opletten om 25uur de bepaalde stof niet te eten, want soms is het onduidelijk wat er in een product zit, maar gelukkig heb ik geen enkele stof opnieuw moeten doen.

Na een paar behandelingen merkte ik dat ik geen steken meer in mijn keel had, en ook heb ik geen last meer gehad van de extreme hooikoorts. Ik ben tevreden met het resultaat van de behandelingen.

Aniek, 17 jaar