-

Heel gezin knapt emotioneel op

lachend-meisjeDagen lang chagrijnig, boos, verdrietig en opstandig. Annica's dochter is nu een heel ander kind!Symptomen : Gedrag: dagen lang chagrijnig, boos, verdrietig, opstandig
Behandeld op : ???
Therapeut : Ruth Walter Kinesiologie-Soest.nl
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: ?

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Lenard,

Anderhalve week terug is mijn dochter ook bij Ruth Walter geweest. De eerste week had ik mijn ernstige twijfels of het bij haar hetzelfde effect zou hebben als bij mij en mijn zoontje. Ze was echt dagen lang chagrijnig / ongenietbaar, boos, verdrietig, opstandig. Maar sinds 2 dagen lijkt ook bij haar een doorbraak te zijn bereikt. Ze lacht weer, is zoveel ontspannender dan ze echt in jaren is geweest.

Het is echt een feest. Het is dagelijks genieten van mijn kids om te zien hoeveel lekkerder ze in hun vel zitten. En hoeveel meer rust ik heb in mijn doen en laten. De sfeer in huis is 100x beter dan hij was. Helemaal tof.

Ik wilde je nog even een mailtje sturen om je nogmaals te bedanken voor de tips die je me een paar maanden terug hebt gegeven. NIet alleen ik zelf maar ook mijn zoontje zijn bij de Kinesioloog geweest en voor ons beiden is het levensveranderend geweest. Sinds een week heb ik een totaal nieuw kind! Ik ga over 2 weken met mijn dochter er ook langs, ook haar gun ik de kans om zich beter te voelen.

Zonder jou, was ik nooit op deze weg gekomen en wilde daar gewoon nog 1x mijn dankbaarheid voor tonen.

DANK!!!!

Annica