-

Hooikoorts-behandeling succesvol

paardebloem-hooikoortsHooikoortsbehandeling: Daphne 15 kreeg NAET-allergiebehandeling tegen haar pollenallergie en haar klachten zijn helemaal weg.Symptomen : hooikoorts: loopneus (altijd), jeukende neus, niesen
Behandeld op : eimix (eiwitten, kip, veren, tetracycline); vitamine B; gist; pollen; huisstof, gras
Therapeut : Peter Vergroesen, Totally Balanced te Weert
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: pilletjes tegen hooikoorts Aantal behandelingen: 7


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Daphne, 15 jaar oud en ik ben bij Peter Vergroesen geweest omdat ik heel erg last had van hooikoorts, een jeukende neus en ik moest buiten veel niesen. Mijn moeder kwam met het idee om te kijken of deze behandeling zou helpen, want de pilletjes hielpen niet meer.

De eerst keer dat ik bij Peter kwam was ik heel erg enthousiast, mijn moeder is ook in behandeling bij Peter geweest en haar heeft het veel geholpen. Peter ging testen want er bij mij allemaal dwars zat. Ik bleek voor 6 stoffen allergisch te zijn.

De behandeling was erg leerzaam om mee te maken. De dagen na de behandelingen waren soms erg vermoeiend en ik mocht vaak ook bepaalde dingen niet eten. Maar als je dan de keer erna de behandel kamer inloopt en met Peter gaat testen en het blijkt dat de behandeling aanslaat is dat erg leuk om te horen.

Ik ben nu klaar met de behandelingen en al mijn klachten zijn weg. Ik kan nu weer gewoon naar buiten zonder dat ik heel de tijd moet niesen en dat is toch wel fijn.

Daphne