-

Glutenintolerantie succesvol behandeld

graan-tarweGlutenintolerantie: Esther kreeg op deze diagnose en stond voor de keuze: streng dieet en preparaten slikken, of toch maar een andere oplossing zoeken? Esther koos voor NAET.Symptomen : glutenintolerantie
Behandeld op : vitamine C, suiker, hormonen, gluten, bepaalde emotionele overgevoeligheden
Therapeut : Jolande Bakker, Our Passion for Health Amsterdam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: preparaten


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik kan weer gluten eten!!

Mijn ervaringen met de Naet-methode:                        
Aan het eind van 2009 kwam ik erachter dat ik een glutenintolerantie had. Dat betekende vanaf dat moment voor mij dat ik een dieet moest volgen en preparaten moest gaan slikken. Met name het volgen van het dieet voor de rest van mijn leven maakte me erg huiverig en besloot daarom op zoek te gaan naar een manier om allergieën te laten elimineren. Zo kwam ik via Google al snel bij de Naet-methode en Jolande terecht. Haar naam viel op forums waar mensen onderling hun zoektocht naar oplossingen voor hun allergieën beschreven.

Het duurde nog een tijdje voordat ik Jolande ging bellen voor het maken van een afspraak, omdat ik vond dat het te mooi was om waar te zijn. Kortom: ik was sceptisch. Toen ik in maart dit jaar bij haar kwam en ze me van de eerste paar allergieën afhielp (waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden) begon ik te geloven in de methode. Ze heeft me onder andere geholpen voor de vitamine C, suiker, hormonen, de glutenintolerantie en zelfs voor sommige emoties.

Na de behandeling van de emoties voelde ik me pas een heel ander mens! Ik vond het bijzonder dat ik al snel na de behandelingen met situaties werd geconfronteerd waarbij mijn emoties normaal gesproken hevig getriggerd konden worden. In plaats daarvan bleef ik veel rustiger!

De Naet-methode is voor mij tot nu toe heilzaam gebleken. In september 2010 kom ik terug voor controle om te zien of alles nog in balans is. Ik kan in ieder geval gewoon weer brood eten en andere producten met gluten zonder dat ik last krijg van diarree. Daarnaast zijn de andere allergieën ook goed aangepakt.

Mocht u als lezer zelf last hebben van vervelende allergieën, dan kan het zeker geen kwaad om kennis te gaan maken met de Naet-methode!

Esther
29 juni 2010

Allergie-weg.nl: lees ook: Coeliaki, glutenintolerantie hardnekkig! Het keert wel eens terug.