-

Marlene, niet meer allergisch voor huisstofmijt, honden en katten

Per toeval kwam ik op internet de Naet- methode tegen. Ik had zoveel pijn in mijn buik, last van huisstofmijt allergie en allergie voor honden en katten, dat ik dit graag eens wilde proberen. Baat het niet dan schaadt het niet.

 

Symptomen : buikpijn, huisstofmijt-allergie, hondenallergie en kattenallergie
Behandeld op : huisstofmijt, honden, katten
Therapeut : Jolande Bakker, Our Passion for Health Amsterdam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen allergieën meer. Verhaal van Marlene.

Per toeval kwam ik op internet de Naet- methode tegen. Ik had zoveel pijn in mijn buik, last van huisstofmijt allergie en allergie voor honden en katten, dat ik dit graag eens wilde proberen. Baat het niet dan schaadt het niet. Al stond ik in het verleden niet echt open voor alternatieve geneeswijzen. Jolande heeft mij getest en ik bleek voor meer stoffen allergisch te zijn, zonder dat ik mij hiervan bewust was.

Op een vrij eenvoudige manier heeft Jolande mij via de Naet-methode van al mijn allergieën afgeholpen. De behandeling bestaat uit het vasthouden van de stof waarvoor je allergisch bent, voor 20 minuten, waarna je deze stof 25 uur moet vermijden. Door middel van het masseren van drukpunten word je lichaam geactiveerd. In de volgende behandeling word getest of de behandeling is aangeslagen. 99% van de tijd is dit het geval. Ik heb vrienden en familie mijn ervaring vertelt en ook zij zijn de behandelingen begonnen en met goed resultaat.

Er bestaat dus een manier om van je allergie af te komen, het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar. Ik zou willen zeggen, probeer het, dan ervaar je het zelf snel genoeg.

Marlene S.

Mei 2010