-

Inenting met DKTP leidt tot overreactie: hoge koorts

Zoon had overreactie, hoge koorts, op inenting DKTP. Moeder had hooikoorts en kan nu weer genieten van de zomer.

Symptomen : overreactie op inenting met DKTP, daardoor hoge koorts (39 graden)
Therapeut : Ria Jekautz uit Susteren
Therapieën : NAET en Wayne Topping
Voorheen gebruikte medicijnen: zo'n beetje alle hooikoorts medicijnen die er zijn geprobeerd
Aantal behandelingen: 3


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoon Daan, Leeftijd: 1 jaar

Klacht:  overreactie op inenting met DKTP, (daardoor hoge koorts 39 graden) en1 dag voor hij zijn derde inenting naar Ria Jekautz, Wilhelminalaan 1 te Susteren geweest.

Algemene balans via kinesiologie, daarnaast behandeling via Jimmy Scott en afsluitend met NAET behandeling: DKPT.

Ik heb zelf Daan’s rug gewreven en één puntje getikt voor de inenting en na de inenting. Afgesproken was om na de inentingen terug te komen, mochten zich nog problemen voordoen. Er was geen tweede behandeling nodig.

 


 


Moeder Monique, 34 jaar

Al jarenlang last van allergieen / hooikoorts. In juni 2010 naar Ria Jekautz, Wilhelminalaan 1 te Susteren geweest. Behandeling via NAET en Wayne Topping. Na de eerste behandeling was de allergie / hooikoorts al minder. Thuis zelf puntjes getikt (Jimmy Scott). Na 3 behandelingen bij Ria heb ik vrijwel geen last meer gehad van de allergie / hooikoorts.

Dit was de eerste zomer dan ik ook echt van het weer kon genieten, zonder zakdoeken en medicijnen. Via de reguliere geneeskunde / huisarts zo'n beetje alle hooikoorts medicijnen die er zijn geprobeerd, maar zonder het effect dat Ria heeft behaald met de alternatieve therapie.

Momenteel geen last van allergie / hooikoorts.