-

Moeder en kids hebben baat bij NAET

Moeder: hooikoorts, allergie voor pleisters, nylon en bepaalde medicijnen... klachten volledig verdwenen!
Zoon Maikel: astma en ADHD/PDD-NOS... astma over, geen puffers meer nodig!
Dochter Wendy: eczeem, overgevoeligheid voor aardbeien en heeft ze ADHD... eczeem inmiddels verdwenen!

Symptomen : hooikoorts en allergie voor pleisters, nylon en medicijnen, ADHD
Behandeld op : pleisters, nylon en medicijnen
Therapeut : Allergie en acupunctuurkliniek Shenmen - Jeanine Hofs
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn klachten waren dat ik last had van hooikoorts, allergie voor pleisters, nylon en bepaalde medicijnen.

De 1e behandeling heb ik wel als spannend ervaren, omdat ik niet wist wat er kwam. Toen ik eenmaal wist dat ik geen langdurig dieet zou krijgen en alleen maar een stel vragen hoefden te beantwoorden, zonder dat ik dit zelf kon beïnvloeden heb ik het als heel ontspannen ervaren. Wel moest ik bepaalde ingrediënten weglaten voor een korte tijd (25 uurs onthouding van het allergeen). Soms was dit wel moeilijk vol te houden, maar dit kwam dan merendeel omdat ik vergat dat ik dit moest…

Later tijdens de behandelingen kreeg ik de rust om me te ontspannen, na de behandeling, op het bed. Mijn klachten had ik al jaren en ik heb daarvoor ook medicijnen gebruikt. Deze heb ik nu niet meer nodig. Omdat de klachten volledig verdwenen zijn.

Ik ben blijven komen omdat ik genoot van de rust in de kliniek en omdat ik later pas vertelde dat ik nog meer “ziektes” had, zoals ADHD. Hier ben ik niet vanaf gekomen en dit valt ook niet te verwachten. Wel heb ik gemerkt dat ik er veel beter mee om kan gaan. Jammer genoeg rook ik nog steeds ook al heb je geprobeerd me te helpen bij het stoppen.

Toen ik knieklachten kreeg door een bedrijfsongeval, ben ik mede door jullie behandelingen veel sneller opgeknapt. Hier ben ik zeer dankbaar voor. Ook al vind ik de naalden van de accupunctuur na al de keren nog steeds niet prettig om in mijn lijf geprikt te krijgen...

Maikels verhaal: (11 jaar)
Omdat ik zo‘n goede ervaring had met de behandeling, mochten onze kinderen ook. Ik moet er wel bij vertellen dat onze zorgverzekeraar bijna alle behandelingen vergoed, anders hadden we dit niet kunnen volbrengen / betalen.

Hij had last van astma en heeft ADHD/pdd-nos. Hij vindt het niet erg om te komen. En dat zegt voor hem heel wat, want bij anderen dingen moppert hij bijna altijd. Het meest frappante vind ik dat hij de manier van behandeling nooit als gek of raar heeft ervaren. Ik denk dat dit komt omdat hij aanvoelt dat deze behandelingen en jullie goed voor hem zijn. Hijzelf zegt dat hij geen astma meer heeft en hij heeft ook geen erge benauwdheids aanvallen meer gehad (hoeft ook geen puffer meer te gebruiken).

Wendy‘s verhaal: (10 jaar)
Wendy had last van eczeem, overgevoeligheid voor aardbeien en heeft ze ADHD, maar als ze bij jullie komt wordt ze tijdens de behandelingen m.i. altijd rustiger. Ook is haar eczeem verdwenen. Ze heeft ondertussen er wel een andere allergie bij gekregen, zonneallergieën in combinatie met chloor krijgt ze uitslag. Hier is ze (nog) niet vanaf. Vandaar dat we doorgaan met de behandelingen, de afspraken worden alleen steeds verder uit elkaar gepland.

Ze krijgt ook al een tijd aanvullende supplementen, uit bloemextracten. In het begin hebben we getwijfeld of deze wel enig effect hadden op haar, maar doordat we ze een paar keer weg hebben gelaten, zijn we nu overtuigd van hun goede werking. Ze krijgt deze omdat haar yin /yang niet goed in evenwicht is. Op momenten dat ze deze Chinese kruiden niet krijgt heeft ze meer last van woede uitbarstingen, die ook veroorzaakt worden door haar ADHD.

Dus ook al kan ADHD niet genezen worden, hebben we veel baat bij de behandeling .
Want als Wendy beter in haar vel zit, zitten wij als ouders ook beter in ons vel. Andersom geldt dit natuurlijk ook.

Al met al zijn wij zeer blij dat we jullie / jou op ons pad zijn tegengekomen.


Veel liefs van Angelique, Maikel en Wendy v.d.E.